Gamer telefonok megfizethető áron: Xiaomi Black Shark és Nubia Red Magic

0

Azt gondolhatnánk, hogy a legerősebb gamer csúcsmobilok igen drágák, pedig ez egyáltalán nem igaz, hiszen a Xiaomi Black Shark és a Nubia Red Magic is kevesebb, mint fele áron szerezhető be, mint például egy Samsung zászlóshajó.

A Xiaomi Black Sharkról többször is írtunk már, itt vagy itt olvashatsz róla bővebben. Azóta annyi fejlemény történt, hogy kijött az AnTuTu legfrissebb toplistája, ami alapján a kínai gyártó készüléke a világ legerősebb androidos telefonja lett! Mégsem kerül egy vagyonba, mutatjuk az árakat:

Bivalyerős hardver, spéci hűtés, gyönyörű kijelző, Hi-Fi hangrendszer, 4000 mAh-s akkumulátor és meglehetősen egyedi dizájn jellemzi a mobilt, ráadásul ez már a Global verzió B20-as LTE támogatással, magyar nyelvvel, és adnak hozzá ajándékba egy gyári gamepad kiegészítőt. Ha rendelsz, válaszd a Priority Line szállítást, amivel elkerülöd az extra fizetnivalókat.

Ám nem csak a Xiaominak van ár/teljesítmény arány bajnok gamer telefonja, érdemes megemlíteni a Nubia Red Magic nevű készüléket is, ami legalább annyira különleges dizájnt kapott, mint a Black Shark, és extra funkciókból sem érték be kevesebbel.

A telefonon egyelőre csak angol és kínai nyelv van gyárilag, viszont a B20-as LTE támogatás nem maradt ki, és mindössze 135 ezer Ft-ért kapunk egy elég durva felszereltségű mobilt. Snapdragon 835. 8 GB RAM, 128 GB tárhely, 24 és 8 MP-es kamerák, 3800 mAh-s aksi és Android 8.1 – ez csak pár a jellemzők közül. További részletek és vásárlás az alábbi linken:

Via GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid