Megindult a GearBest nyári kiárusítása (+ tovább csökkent pár friss Xiaomi mobil ára)

0

Nagy nyári akciósorozatot indított a népszerű GearBest webáruház, amelynek keretein belül számos okostelefont és mindenféle egyéb kütyüt áraznak le jelentősen. Érdemes átnézni a kínálatot, a cikk végén pedig külön is kiemelünk pár jóárasított mobilt.

Az akciók főoldaláról érdemes indulni:

Más alkalmakhoz hasonlóan most is több szakasz van, az első már tart, a második június 12-én indul, és később lesz még egy záró esemény is. Az akciós kínálat pedig folyamatosan frissül, így ajánlott gyakrabban visszanézni.

Néhány érdekesebb promóció:

  • 5 napos szállítás: EU raktáras termékek, amelyeket néhány nap alatt kézhez kapsz, nem kell hosszú heteket várni. Vannak itt okos takarító eszközök, lámpák, 3D nyomtatók, elektromos közlekedési eszközök, táblagépek stb.
  • Előleges akciók: Volt már korábban is ilyen, annyi a lényege, hogy előre befizetsz egy kis előleget (5-10 dollár), amit egy héttel később többszörösen beleszámítanak az adott termék vételárába. Így akár 5 dollárért 50 dollár kedvezményt is kaphatsz.
  • Számítástechnika és iroda: itt többek között különféle mini PC-k, TV-okosítók, perifériák és memóriakártyák vannak kedvezményes áron.
  • Mobil és tablet kiárusítás: ez magáért beszél, számos új modell megtalálható itt, és az okostelefonok, valamint táblagépek mellett még notebookok is vannak.
  • Fogyasztói elektronika akciók: okosórák, okoskarkötők, fülhallgatók, IP kamerák és egyéb elektronikai eszközök kedvezményes áron.
  • Otthoni eszközök, takarítás, világítás.
  • stb.

Xiaomi Mi 9

Végül pedig nézzünk néhány konkrét akciót, mégpedig az okostelefonok témaköréből!

 

Megjegyzés: érdemes a vámmentes Priority Line/Netherlands Registered(PDM) szállítást választani (a terméklapon még csak a Priority Line látható), és külföldi oldalakon ajánlott minden esetben PayPallel fizetni.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid