Tesztkörön járt a Samsung Galaxy Note 10 két verziója, valamint egy másik Samsung mobil

0

Sasszárnyakon száguld felénk a Samsung Galaxy Note 10 augusztusi bemutatója, és emiatt állandóan van valamilyen pletyka, értesülés, okosság a mobillal kapcsolatban különböző forrásokból. Eddig nagyon kevés igazán kézzelfogható infónk volt a mobilt illetően, de a mostani GeekBench eredmények már elég stabilnak mondhatóak, és ami tovább fűszerezi a dolgokat, hogy a szintén bemutatásra váró Samsung Galaxy A90 is tiszteletét tette a benchmark alkalmazásban.

A Samsung Galaxy Note 10 kétféle kiadásban is feltűnt a GeekBench adatbázisban, az egyik az SM-N976B, míg a másik az SM-N976V modellszámot viselte.

Az utóbbi már csak azért is érdekes mert nem 8, hanem egyenesen 12 GB operatív memóriával rendelkezik. Egyébként az első készüléket egy Exynos 9825 lapkakészlet hajtja, ami az S10 modellekben lévő 9820 frissített változata, míg a másodikban vélhetően egy Snapdragon 855 dolgozik.

Az Exynos 9825 chipset a friss szóbeszédek alapján 7 nanométeres csíkszélességű, míg a jelenlegi Exynos 9820 8 nanométeres gyártási folyamat révén készül, de az igazán nagy újítás nem ez, hanem az 5G modem lehet.

Ami pedig a Samsung Galaxy A90-et illeti, az itt látható eredmények alapján a készülék borítása alatt Qualcomm Snapdragon 675 chipset zakatol, mégpedig 6 GB RAM társaságában. Érdekes módon a Samsung Galaxy A80 esetében Snapdragon 730 lapkát választott a gyártó, így elég valószínűtlennek tűnik egy Snapdragon 6XX szériás chipset felhasználása, szóval azért érdemes némi fenntartással kezelni az adatokat. Sajnálatos módon a GeekBench nem fed fel többet a tesztelt mobilok jellemzői közül, de úgy gondoljuk, hamarosan úgyis megint hallani fogunk róluk, hiszen debütálásuk rohamosan közeledik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid