Már tölthető a Google takarékos fájlkezelője

0

A Google Files Go alkalmazás végre kilépett a béta fázisból, így most már bárki számára letölthető a Play Áruházból. Alapvetően egy fájlkezelő alkalmazásról van szó, de a keresőóriás sok érdekes és hasznos funkcióval látta el az újdonságot. 

Az applikáció elsősorban a Go Edition mobilokra lett alkotva, de bármelyik Android készüléken elfut, 5.0-s verziószám fölött.

A Files Go egy rakás hasznos beépített funkcióval rendelkezik, de talán az egyik legklasszabb az offline fájlküldési lehetőség két készülék között. Egy helyi hotspot létrehozásának segítségével Wi-Fi-n keresztül lehetséges átküldeni a holmikat egy közelben lévő másik mobilra, ami a készülékektől függően akár rendkívül gyors sebességgel is megtörtánhet. Ráadásul ez nem használja el az adatforgalmat, ami hatalmas fegyvertény.

Az alkalmazás javaslatokat is tud tenni arra nézve, hogy milyen fájloktól érdemes megszabadulni, és jelzi, ha valamiből véletlenül kettő van (duplikáció). Végül, de nem utolsósorban arra is van lehetőség, hogy a fájlokat feltöltsük a kedvenc felhőszolgáltatásunkba, legyen szó a Google Drive-ról, vagy bármilyen más megoldásról. Ja, és az egész app csak 6 MB-ot foglal a készülékeden!

Amint említettük, a Files Go már tölthető, sőt, néhány magyar nyelvű vélemény is megtalálható róla a Play Áruházban, ami segíthet annak eldöntésében, hogy szükségünk van-e erre az applikációra, vagy sem. Kattints ide, ha le szeretnéd tölteni!

Play Áruház

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid