A Google megmutatta a Pixel 7 mobilokat, a Pixel Watch okosórát és egy új tabletet

0

Tegnap este indult a Google I/O fejlesztői konferencia, amelyen az Android 13-mal kapcsolatos újdonságok mellett bemutatásra került a Pixel 6a, ami hamarosan kapható is lesz. Továbbá néhány később érkező terméket is felfedtek a nagyközönség előtt, ezzel megelőzve a további szivárogtatásokat.

Pixel 7 ás 7 Pro

Az év második felében, valamikor ősszel érkeznek a Google új csúcsmobiljai, amik sokban hasonlítanak majd a 6-os szériára dizájn tekintetében. Ezúttal is két méret lesz, és mindkettő új generációs Tensor lapkával, illetve Android 13-mal érkezik. Más konkrétumot nem igazán árult el a Google, de néhány hivatalos képünk már van.

Pixel Watch

Már régóta lehet arról hallani, hogy egy okosórán dolgozik a Google, most viszont meg is mutatták, hogy milyen lesz az új kütyü. Teljesen kerek, íves dizájn, kerek kijelző, illetve egyetlen oldalsó tekerőgomb jellemzi majd a készüléket, amiről annyit tudni, hogy a Wear OS új verziója fut majd rajta. Az óra ősszel jön az új Pixel telefonokkal együtt.

Pixel táblagép

Sokunk nagy meglepetésére a Google egy tabletet is bejelentett, aminek szintén nem ismertek a specifikációi, de a kinézete igen. Íme:

Hogy tetszenek a Google újdonságai?

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid