Európában is megjelenik a hajlítható kijelzős Huawei Mate Xs 2

0

Április végén jelentették be a kínai vásárlóközönség számára a hajlítható képernyős Huawei Mate Xs 2 készüléket, néhány további termék, egy vadonatúj okosóra, egy okoskarkötő és egy táblagép társaságában. Hogy az utóbbi készülékek közül egészen pontosan mely modellek jutnak el az európai piacra, egyelőre nem tudni, de egy nemrég kikerült hivatalos poszter alapján szinte biztosra vehető, hogy a hajlítható képernyős okostelefon ott lesz köztük.

A Huawei május 18-án egy nagyobb nemzetközi bejelentésre készül, és bár konkrétan nem említették meg, hogy milyen termékekről lesz szó a jeles alkalmon, a publikált teaser alapján okkal feltételezhetjük, hogy a Mate Xs 2 szerepelni fog a bemutatón. Nem nehéz meglátni a stilizált X-et a kedvcsináló plakáton, ami a két piros színű hajlított ívből áll össze.

Ami pedig a Huawei Mate Xs 2 jellemzőit illeti, mindenképpen egy figyelemreméltó készülékről van szó. 7,8 hüvelykes, hajlítható OLED kijelző, 120 Hz-es képfrissítés, Snapdragon 888 lapkakészlet LTE modemmel, 50 megapixeles elsődleges kamera, 4880 mAh kapacitású akkumulátor és 66 wattos gyorstöltés jellemzi az okostelefont – egyebek mellett.

A plakát alapján a nemrégiben leleplezett Watch GT 3 Pro okosóra is képviseltetheti majd magát a május 18-án megrendezésre kerülő bemutatón. Az óra egy nagyobb és fejlettebb verziója a már piacon lévő alapmodellnek, ami többek között EKG-mérésre is képes, habár ez a funkció lehet, hogy régiófüggő, de azért reméljük, hogy mi is megkapjuk majd.

Már csak egy remek kérdés van hátra: vajon mennyibe kerülnek majd a Huawei újdonságai? Prémium termékekről van szó, így számítani lehet arra, hogy kicsit szélesebbre kell tárni a pénztárca száját, ha szeretnénk beszerezni egyet közülük, de azért bízzunk abban, hogy nem fog majd túl vastagon a kínai gyártó ceruzája.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid