Jön a Pixel Tablet, és a Google meg is mutatta, hogy milyen lesz

0

A Google hivatalosan is bemutatta legújabb zászlóshajó telefonjait, befutott a Pixel 7 sorozat mindkét tagja, valamint a keresőóriás első okosórája, a Pixel Watch. Ezek mellett egy táblagéppel is készül a vállalat, ami a Pixel Tablet nevet viseli, és valamikor 2023-ban fog megjelenni. Hogy a várakozás könnyebben teljen, a Google úgy döntött, hogy megoszt néhány részletet a készülékkel kapcsolatban.

A táblagép egy – nagy valószínűséggel külön megvásárolható – Charging Speaker Dock elnevezésű tartozékot fog kapni. Amennyiben a Pixel Tabletet betesszük ebbe a kütyübe, átalakul egy intelligens kijelzővé, vagy valami ahhoz egészen hasonlóvá. Ebben az állapotban a Google Asszisztens folyamatosan figyeli majd minden szavunkat, a táblagépet kihangosítva tudjuk használni, és persze az okosotthon részét képező eszközöket is vezérelni tudjuk a segítségével.

A Google szerint a táblagép a dokkoló révén nem csak egy fiókban lapuló eszköz lesz, hanem az életünk szerves része. Egy kutatás kimutatta, hogy a tabletek általában mindig otthon vannak, ám ennek ellenére egy adott napnak csak igen csekély részében vannak hasznosítva. Ezt hivatott orvosolni ez a bizonyos dokkoló, amelynek segítségével a felhasználó szerintük még pénzt is spórolhat, mivel így nem kell neki külön vennie egy intelligens hangszórót vagy kijelzőt.

Az ígéret szerint a Pixel Tablet prémium minőségű anyagokból fog készülni, sima, lekerekített sarkokkal bíró dizájnt kap, ezeknek köszönhetően összetéveszthetetlenül látszani fog, hogy a készülék a Pixel termékek családjába tartozik. A külső bevonat az úgynevezett “prémium nanokerámia” nevet viseli, ami a Google szerint nem csupán ránézésre, hanem kézben fogva is kellemes lesz.

A gyártó szerint a készülék “gyönyörű kijelzővel” lesz felszerelve, ami pedig a hardveres erejét illeti, számítani lehet mindenre, amire a Tensor G2 képes. Mindezek alapján már most kijelenthetjük, hogy a Pixel Tablet egy kétségkívül felsőkategóriás készülék lesz, vélhetően ehhez méltó árazással.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid