Már 1 milliónál is többen töltötték le a “dinamikus sziget” appot Androidra

0

Az iPhone 14 Pro modellek bemutatója után elég felkapott lett az úgynevezett “dinamikus sziget”, amivel az Apple egy ronda kényszermegoldást egy menő dologgá tudott varázsolni. Nem kellett sok idő, és megjelent az első androidos alternatíva is, ami nem meglepő módon szintén népszerű lett.

dynamicSpot nevű alkalmazással Android rendszerre is elérhető lett a “dinamikus sziget”, vagyis a már meglévő kameralyukból egy szélesebb, kapszula alakú kivágást csinálhatunk, amin megjelennek bizonyos értesítések.

Az ingyenes app elég nagyot ment, már 1 milliónál is többen telepítették a Play Áruházból, és az APKMirror toplistájába is felkerült.

Miközben elkezdtünk haladni az egyre apróbb kameralyukak és szenzorszigetek felé, sőt, néhány gyártó már sikeresen el is tüntette ezeket, újra divatba jött a széles kivágás, ki gondolta volna…. Persze a felhasználók egy része valószínűleg csak egy kipróbálás erejéig kapcsolta be az új funkciót, kíváncsiságból, mert azért túlzottan szépnek vagy hasznosnak nem mondható.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid