Gyönyörű lehet a Huawei Mate 10

0

Rengeteg mindent tudunk – avagy tudni vélünk – a Huawei Mate 10-ről, már ami a hardveres oldalt illeti, a készülék formaterve azonban eddig rejtély volt számunkra. Most kiszivárgott néhány állítólagos renderelt kép a mobilról, és ezek alapján igen ütősnek ígérkezik a dizájn.

Amin elsőnek megakad a tekintet, az a telefon szinte keret nélküli kijelzője, amit korábban a kínai vállalat vezérigazgatója is megerősített.

Egyébként a dizájnt megjelenítő képek mellett specifikációk is napvilágra kerültek, amelyek között ott szerepel a cég által fejlesztett Kirin 970 lapkakészlet, egy 6.1 colos QHD kijelző, valamint 6 GB RAM, illetve 64 GB belső tárhely.

A mobil hátlapjára Leica duál kamerakészlet kerülhet, a szoftveres oldalon pedig jó eséllyel már Android 8.0 fogja állni a sarat. Az akkumulátorról azt beszélik, hogy legalább 4000 milliamperóra lesz a kapacitása, és támogatni fogja a gyorstöltést is.

A szóbeszédek szerint a telefon messze nem lesz olcsó, állítólag több, mint 1000 dollárt is elkérhetnek majd érte. A Huawei Mate 10-et várhatóan októberben fogják bemutatni, azt viszont fontos kiemelni, hogy a fenti képek nem hivatalos forrásból származnak, azaz érdemes fenntartással kezelni a látottakat.

via PhonaArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid