Gyorsabbnak érződnek majd a régebbi Samsung telefonok a One UI 5.0 frissítés után

0

Bár a Samsung kimaradt az első körös bétatesztelésből, azért már ők is dolgoznak az Android 13-ra épülő saját felületükön, a One UI 5.0-n, amiről most friss hírek érkeztek.

A Sammobile információi szerint a gyártó teljesen átdolgozza a One UI 5.0 animációit, optimalizálni és gyorsítani fogja az áttűnéseket. Ez elsőre nem hangzik jelentős újításnak, de elég sokat számíthat, minden bizonnyal pörgősebbnek érződik majd a Samsung telefonok rendszere a frissítés után.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy milyen más fejlesztésekkel készül a Samsung, de mivel a One UI 5.0 az Android 13-ra fog épülni, ezért az újítások egy részéről már lehet némi fogalmunk. Csak néhány példa: alkalmazásonként állítható nyelv, kevesebb zavaró értesítés (nem küldhetnek engedély nélkül értesítéseket az appok), nagy képernyős készülékekre való jobb optimalizálás.

Korábbi jelentések alapján a Samsung már javában fejleszti a One UI 5.0-t, és a hírek szerint a szokásosnál hamarabb indulhat a béta tesztelés. Ez azt jelenti, hogy az első stabil frissítések akár már októberben, de legkésőbb novemberben megindulhatnak a gyártó aktuális csúcsmodelljeire, a Galaxy S22 széria tagjaira, utánuk pedig sorban jöhet a többi készülék.

Az új rendszert egészen a Galaxy S20 és Note 20 mobilokig visszamenőleg ki fogja adni a Samsung, már ami a csúcskategóriát illeti, de számos középkategóriás modellre is várható az Android 13.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid