Hivatalos: új HTC mobil érkezik a hónap végén

0

A HTC már régóta nem adott ki okostelefont, olyat pedig, ami megüti a prémium szegmens szintjét még annál is régebben. Ez most hamarosan megváltozhat, mert a gyártó a hónap végén tartani fog egy bemutatót, amelyen egy vadonatúj készüléket lepleznek le a nagyérdemű előtt. Talán éppen azt a zászlóshajót, amelyre oly régóta várunk, és aminek a bejelentését már így is halasztják egy ideje.

Hírünk alapja nem holmi pletyka, a gyártó ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy június 28-án lelepleznek egy új okostelefont. Nagy valószínűséggel arról a hosszú ideje várt csúcsmodellről van szó, amely a kiterjesztett és a virtuális valóságra fog fókuszálni. A készülék szorosan kapcsolódhat a tajvani gyártó metaverzum platformjához, amely a Viverse nevet viseli.

A telefont eredetileg áprilisban jelentették volna be, de alkatrészellátási és gyártási problémák miatt elhalasztották a bemutatót. Amennyiben a hónap végén leleplezésre kerülő készülék a szóban forgó zászlóshajó lesz, az azt jelenti, hogy olyan sokáig nem is tartott a halasztás, és a HTC azóta úrrá lett a gyártási nehézségeken.

Egyelőre nem tudni túl sokat a HTC okostelefonja kapcsán, azt leszámítva, hogy elviekben támogatni fogja a kiterjesztett valóságra épülő alkalmazásokat, illetve a Vive Flow virtuális headsetet. A tajvani gyártó állítólag összefogott a helyi szolgáltatókkal is, amelyek fontos szerepet fognak játszani a készülék forgalmazásában.

Reméljük, ez nem azt jelenti, hogy kizárólag a helyi piacon lehet majd hozzájutni. Mivel június 28-a már nincs túl messze, nem marad egyéb dolgunk, mint kivárni a bemutatót, addig pedig még biztosan fogunk hallani a mobilról, illetve annak lehetséges jellemzőiről, talán éppen hivatalos forrásokból.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid