Hamarosan jön a MIUI 10

0

A Xiaomi mostanában több bejelentéssel is kedveskedett a rajongóknak, és máris itt a legújabb, amelyben a MIUI következő verziójának megjelenésére utalnak, amit majd az Mi 8-cal együtt mutatnak be a hónap végén.

Nemrég vált hivatalossá, hogy kimaradhat a Mi 7, és rögtön a Mi 8-cal jelentkezik a Xiaomi, aminek egyszerű oka van, méghozzá hogy 8 éves a vállalat. Már az árazást is tudni lehet nagyjából, mivel erről is került ki információ, ám még biztos nem lőtték el minden puskaporukat.

Most például egy újabb részletet árultak el a május 31-én tartandó bemutatóról, ahol felfedik majd a MIUI 10-et is a közönségnek. Ennek alkalmából egy előzetes képet adtak ki, melyen a 10-es szám és minimális szöveg látható.

A szöveg nagyjából annyit árul el, hogy “a villámnál is gyorsabb” lesz az új rendszer. Emellett pedig a bemutató időpontjára hívja fel a figyelmet (május 31.). A szlogen egyébként hasonlít arra, amit tegnap még a telefonhoz használtak: “Én vagyok a Mi 8, és gyorsabb leszek mint valaha”.

Sajnos nem árultak még el semmit a következő MIUI-ról, de várhatóan Android Oreo-ra épül majd. Ha addig nem is, akkor május 31-én minden infó kiderül majd róla.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid