Hamarosan érkezhetnek a Xiaomi Pad 7 tabletek, a Pro modell OLED kijelzőt kaphat

0

A Xiaomi tavaly áprilisban dobta piacra a Pad 6 Pro táblagépet Kínában, így lassan időszerűvé válik az új, Pad 7 modellek leleplezése. A Digital Chat Station néven elhíresült ázsiai szivárogtató úgy tudja, hogy a készülékek már a jövő hónapban megjelenhetnek, és a Xiaomi Pad 7 Pro meghajtásáért Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet felelhet.

A bennfentes szerint a Xiaomi Pad 7 termékcsalád legalább két készülékből fog állni. Az alapmodell belsejében Snapdragon 8 Gen 2 zakatolhat, míg a Pro modell borítása alá a Qualcomm jelenlegi csúcskategóriás lapkája kerülhet. Ez hatalmas előrelépést jelent a Xiaomi Pad 6 szériához képest, hiszen a Pro és a Max modellek meghajtásáról egy akkor már egy éves chip gondoskodott, míg az alapmodell lelke egy mára kissé elavultnak nevezhető Snapdragon 870 volt.

A Xiaomi Pad 7 egyik nagy dobása a 100 wattos gyorstöltés támogatása lehet, míg a Pad 7 Pro az OLED képernyőjével vonhatja magára a tekinteteket. Amennyiben utóbbi megvalósul, ez lesz az első alkalom, hogy OLED panelt kap egy Xiaomi tablet.

Mindezek alapján egy rendkívül vonzó prémium és remélhetőleg megfizethető táblagép képe rajzolódik ki lelki szemeink előtt. Ugyanakkor az egy kicsit kedvünket szegheti, hogy az összes felsőbb kategóriás Xiaomi táblagép forgalmazása a kínai piacra korlátozódott az elmúlt években. Reméljük, hogy a Xiaomi Pad 7 Pro esetében kivételt tesz a gyártó, hiszen az mindenképpen jót tenne a versenynek a kissé belassult tabletpiacon.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid