A Nokia 8-nál sokkal ütősebb lehet a Nokia 9

2

A korábbi pletykákban volt némi kavarodás, hogy az új Nokia csúcsmobil milyen néven jön (Nokia 8 vagy Nokia 9), de nemrég hivatalosan is leleplezte a gyártó a Nokia 8-at. Most azonban elárulták, hogy egy másik újdonság is készül.

A Nokia mobilokért felelős HMD Global szóvivője elérulta, hogy dolgoznak egy új készüléken, ami nagyobb lesz a Nokia 8-nál. A cél pedig az, hogy “minden felhasználói igényet kielégítsenek”. Minden bizonnyal egy újabb csúcsmodellről van szó, ami a Nokia 9 nevet kaphatja.

Az alábbi kiszivárgott sematikus ábrán állítólag a szóban forgó új modell dizájnja látható, és mivel a korábbi hasonló rajzok valódisága később beigazolódott, ezért joggal bízhatunk benne, hogy valóban hasonló lesz a Nokia 9.

A készülék végre elhozhatja a várva várt formát, aminek része a szinte keret nélküli kijelző. Ennek köszönhetően az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra kerülhet, a Zeiss duál kamerarendszer alá. Utóbbi egyébként valószínűleg megegyezik majd a Nokia 8-ban debütált megoldással.

A Nokia 9-et a hírek szerint szintén a Snapdrgon 835 fogja hajtani, de ezúttal 6 vagy 8 GB RAM társaságában. A belső tárhely 128 GB-os lehet, és állítólag az IP68-as tanúsítvány sem marad ki, azaz por- és vízálló lesz az újdonság. Mindez persze magasabb árcédulával is fog járni, 750 euróba kerülhet majd a mobil, szemben a Nokia 8 600 eurós árával.

forrás: NPU, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid