5 hátlapi kamerával jön a Xiaomi CC9 Pro

0

Már egy ideje lehet sokféle pletykát hallani a Xiaomi CC9 Pro készülékről, ami számos ok miatt lehet méltó a figyelemre. Ebben az írásban össze fogjuk szedni ezeket az okokat, de a cikk valódi apropója az, hogy kiderült a telefon bemutatójának időpontja, ami ha minden igaz, november 5-én lesz.

A legutóbbi értesülések szerint a Xiaomi CC9 Pro 30W-os gyorstöltést, valamint egy nagyon komoly, 108 megapixeles hátlapi kamerát fog kapni, és ez még nem minden. A rendkívül magas felbontású kamera úgy látszik nem csupán szóbeszéd, ezt igazolja az a bizonyos plakát, melyet a Xiaomi csapata osztott meg nemrégiben, rajta a bemutató jeles dátumával. A kép alapján az is kiderült, hogy a készülék összesen 5 hátlapi kamerával fog debütálni, melyeket vertikálisan helyeztek el a telefon hátoldalán, illetve megtekinthető két darab dupla LED villanó, valamint egy írás, mely szerint 5x-ös optikai zoomra is képes lesz ez a kamerarendszer, vagyis jobban mondva annak telefotó érzékelője.

A kínai gyártó nem titkoltan azoknak szánja a CC szériás okostelefonokat, akik szeretnek kreatívak lenni (creative and curious, vagyis kreatív és kíváncsi – ezt jelenti a rövidítés), és egy ilyen készülékkel rengeteg típusú fotó lesz lőhető. Széles látószögű tájképek, akár ötszörösen nagyított fotók, és persze remek eredményekre lehet számítani akkor is, ha kevésbé kedvezőek a fényviszonyok. Ezt a Samsung 180 megapixeles ISOCELL Bright HMX szenzora, illetve annak pixelösszevonó technológiája teszi lehetővé, ezen kívül számíthatunk elsőosztályú háttérhomályosításra portré módban, illetve színvonalas makró képekre is.

Nem ez lesz az első alkalom, hogy 108 megapixeles kamera dolgozik Xiaomi okostelefonban, hiszen már a jövőt idéző, és kvázi teljes egészében kijelzőbe öltöztetett Mi MIX Alpha is megkapta ezt a szenzort, ami lényegében a Samsung és a Xiaomi közös fejlesztésének eredménye. Egyéb korábbi pletykák és infók szerint a Xiaomi CC9 Pro lelke egy Qualcomm Snapdragon 730G lapkakészlet lehet, míg a 6,4 colos képernyőt magában foglaló előlapon 32 megapixeles kamerával tudunk majd szelfiket készíteni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid