Hamarosan jön a Samsung 200 megapixeles telefonos kamerája

0

A Samsung már több 108 MP-es ISOCELL kameraszenzort is piacra dobott, és itt nem állnak meg, hamarosan jöhet a következő ugrás, a 200 MP-es telefonos kamera.

Az egyik ismert szivárogtató nemrég elárulta Twitteren, hogy a Samsung több innovatív kameraszenzort is bemutat 2021-ben, és ezek közül az egyik 200 megapixel felbontású lesz, ami ráadásul hamarosan debütál is.

Pontos időpontot nem árult el, de lehetséges, hogy már az első negyedévben bemutatkozik a Samsung 200 megapixeles ISOCELL kameraszenzora, és jó eséllyel még idén megérkezik az első telefon, amiben ez teljesít szolgálatot. Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy ez egy Samsung készülék lesz, a vállalat 108 MP-es ISOCELL Bright HMX érzékelőjét például a Xiaomi használta fel elsőként.

Idén tehát nagy ugrás várható a mobilos kamerák maximális felbontásában, de a Samsung itt még nem fog megállni. Decemberben kiszivárgott egy belsős vállalati prezentáció részlete, amelyben egy 600 MP-es telefonos szenzorról volt szó.

Szerinted mekkora az ideális felbontás egy mobilos kamera esetében? Mi az a szint, aminél már teljesen fölösleges tovább menni?

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid