Új, 5G-s HTC telefon bukott le, fotók is vannak róla

0

Igen, a HTC még mindig létezik, habár tavaly összesen két telefont mutattak be. A korábbi nagy népszerűségét már rég elvesztett gyártó azért nem adja fel, idén legalább egy mobilt biztosan piacra dobnak, ha hihetünk a legújabb értesüléseknek. A szóban forgó készülék egy középkategóriás 5G modell, ami a Desire 21 Pro nevet viselheti.

A mobilról nem csupán pletykák, de némi képanyag is elkezdett keringeni az interneten, mégpedig a SlashLeaks jóvoltából. Ha megbízhatunk ezekben az új információkban, akkor a telefon a 2AQAG100 modellszámot fogja viselni, operációs rendszer gyanánt pedig Android 10-et futtathat.

Habár az előlapi kamerát egy kivágás foglalja magában, a megjelenítő körüli kávák egészen vastagra sikeredtek, bár ez a középkategóriában teljesen megszokott. A képernyő szélén a háttérvilágítás fénye pedig arra utal, hogy ez egy IPS LCD panel.

A hátlap valamivel érdekesebb, mentazöldben pompázik, és egy szénszálhoz hasonló textúrát kapott. A hátoldalon összesen 4 kamera található, az értesülések szerint az elsődleges modul 48 megapixeles képeket készít majd.

Mivel a hátoldalon nem található ujjlenyomat-olvasó, és az LCD panel alá nem lehet efféle biometrikus érzékelőt szerelni, az valószínűleg a telefon oldalsó keretén foglal majd helyet, a bekapcsológombba integrálva.

A HTC Desire 21 Pro most tűnt fel először a kibertérben, a képeken és ezen a néhány apróbb információn kívül mást nem tudni róla, így egyelőre rejtély, hogy milyen lapkakészlet dolgozik majd a belsejében, vagy mekkora lesz az akkumulátora. Középkategóriás mivoltát leginkább a külalakja sugallja, ám ha a fotók valódiak, és a készülék tényleg létezik, fogunk még róla hallani a közeljövőben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid