Hamarosan jönnek a Honor V40 telefonok

0

Igazából már tavaly decemberben meg kellett volna érkeznie a Honor V40 mobiloknak, ám a Huawei alá tartozó márka eladása 2021-re tolta a készülékek debütálását. Szerencsére nem kell tovább várnunk a telefonok jöttére, a V40 széria bemutatója végre hivatalos dátumot kapott.

A készülékekről eddig úgy tudtuk, hogy január 12-én kerülnek leleplezésre, ám ezen a dátumon kénytelenek voltak némileg csúsztatni, így lett január 18-a a végleges időpont. Az 5G kompatibilis prémium V40-ről egy rövid videót is közzétettek a kínaiak kedvenc közösségi oldalán, a Weibón. A rövid felvétel tanúsága alapján a mobil ívelt képernyőt, valamint egy apró, kapszula alakú kamerakivágást kaphat, amelyet a bal felső sarokban vehetünk szemügyre.

A hangerőszabályozó és bekapcsoló gombok a telefon keretének jobb oldalán foglalnak helyet, míg alul az USB-C port, a SIM kártya foglalat, a mikrofon és a hangszóró található. A videón nem látni a Honor V40 hátoldalát, viszont korábbi szivárogtatások alapján úgy tudjuk, hogy az hasonló lesz a Huawei Nova 8 Pro 5G-hez, ami ellentmond bizonyos előzetes értesüléseknek, amelyek körkörös kialakítású kameraelrendezést jósoltak.

A Honor V40 tokja árulkodik a kamera elrendezésről

A Honor nem részletezte a V40 specifikációit, de korábbi szóbeszédek és pletykák alapján úgy tudni, hogy a burkolata alatt MediaTek Dimensity 1000+ lapkakészlet végzi majd a számításokat, a megjelenítőről pedig azt beszélik, hogy 120 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik. Persze mivel több mobil várható, az sem kizárt, hogy  lesz olyan, amiben más hardver dolgozik, korábban például Snapdragon 888-as V40 telefonról is voltak hírek.

Korábbi meghívó a bemutatóra, már lejárt dátummal

A készülékek akkumulátorának kapacitása egyelőre ismeretlen, de azt már tudjuk, hogy támogatni fogják a 66 wattos kábeles, és az 50 wattos vezeték nélküli töltőket. Összesen egyébként három verzióra számítunk, az alap V40 mellett jöhet a V40 Pro és a V40 Pro+ is.

Mivel a Honor már egy különálló vállalat, és elvileg teljesen független a Huaweitől, így lehetséges, hogy az újdonságokon elérhetők lesznek a Google-szolgáltatások, de biztosat egyelőre nem tudunk ezzel kapcsolatban.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid