Hamarosan jön a Samsung Galaxy J4+ és a J6+

0

Májusban a Samsung kiadta a középkategóriás Galaxy J6-ot, amit különféle jelentések követtek egy méretesebb verzióról. A Galaxy J6+ azóta sem érkezett meg, de mivel feltűnt hivatalos szervek adatbázisában, ráadásul a Galaxy J4+ mellett, okkal feltételezhetjük, hogy hamarosan mégiscsak debütálni fog.

A Samsung Galaxy J6+ (SM-J610) megkapta a forgalomba kerüléshez szükséges BT tanúsítványt a Bluetooth SIG hivatalától. Sajnos a már megszokott módon ez a fajta tanúsítványi eljárás nem fed fel semmit a készülék jellemzői közül, szerencsére azért akadnak korábbi értesülések. Így tudjuk például, hogy a megjelenítő egy 5.6 hüvelykes Infinity Display lesz, takarásában pedig Qualcomm Snapdragon 450 lapkakészlet dolgozhat 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely társaságában. A különféle Plus jelzővel ellátott Samsung telefonokhoz hasonlóan ennek a készüléknek is duál kamerakészlet lehet a hátlapján, míg a megjelenítő felőli oldalon egy magányos lencsén át tarthatja szemmel a külvilágot. Ismert még az akkumulátor kapacitása, ami állítólag 4350 mAh, ezen felül pedig úgy tudjuk, a mobilon Android 8.1 Oreo futhat.

A Samsung Galaxy J6+ mellett szintén az említett szerv listázásában jelent meg a Galaxy J4+, ami az eredeti modell valamilyen drágább, prémiumabb változata lehet. Ennél többet nem tudni róla, semmilyen jellemzője nem szivárgott még ki az internetre. Valószínűleg ez a mobil is megkapja a zászlóshajókról ismert Infinity Display képernyőt, de erre azért még nem vennénk mérget.

Nem tudjuk mikor érkeznek a telefonok, azonban egy közeli becslést azért el tudunk végezni. Legnagyobb valószínűséggel valamikor októberben mutathatják be a párost.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid