Három LG mobil fog Android 12-re frissülni hamarosan

0

Nem teljesen váratlan, de azért mégiscsak egy szomorú fejlemény volt, amikor tavaly az LG bejelentette, hogy kilép az okostelefonos piacról, és abbahagyják a készülékek gyártását. Ugyanakkor kaptunk egy ígéretet, hogy a felhasználókat nem hagyják magukra, és az LG telefonokat továbbra is el fogják látni frissítésekkel, egészen 2025-ig. Most nyilvánosságra hozták, hogy mely mobilok kapnak szoftveres frissítést az elkövetkezendő negyedév során, ezek közül háromra az Android 12 is elérhető lesz.

A dél-koreai gyártó Android 12-re frissíti majd az LG Q92 5G, az LG V50 ThinQ, valamint az LG V50S ThinQ készülékeket. A szoftvert első körben a hazai piacon teszik majd közzé, és ha nem lesznek fennakadások, akkor fokozatosan elkezdik majd más országokban is bevezetni. Magyarán érdemes lesz egy kicsit türelemmel lennünk, ha a fenti készülékek közül valamelyiket a magunkénak tudhatjuk.

LG V50 ThinQ

Nem csupán teljes Android rendszereket, de biztonsági frissítéseket is ki fog szórni az LG. Az LG Q52, az LG Wing és az LG Velvet modellek tulajdonosai örülhetnek majd a biztonsági foltoknak.

A dél-koreai gyártó figyelmezteti a felhasználókat, hogy habár a frissítések hivatalosak és már túllépték a béta fázist, a telepítési folyamat során adatok veszhetnek el. Épp ezért érdemes biztonsági mentést készíteni minden fontosabb adatról, fájlról, mielőtt megtörténik a váltás az Android 11-ről Android 12-re. Ti használjátok valamelyiket az itt felsorolt okostelefonok közül?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid