Kedvező árral debütált a Realme Pad Mini táblagép

0

Végre hivatalosan is bemutatták a Realme Pad Mini táblagépet, amely elsőként a Fülöp-szigeteken fog forgalomba kerülni. Bár a neve és a külseje alapján egy Apple iPad Mini kihívónak tűnik a készülék, egy jóval visszafogottabb jellemzőkkel rendelkező tabletről van szó, amelyet ennek megfelelően kedvező árcédulával látott el az Oppo alá tartozó márka. Lássuk, hogy a megközelítőleg 200 dolláros vételárért cserébe mit kínál az újdonság!

A megjelenítő nem különösebben nagy szám, de az alapvető tartalomfogyasztási igényeket képes lesz kielégíteni ez a 8,7 hüvelykes, LCD típusú, 1340 x 800 pixeles felbontást kínáló panel is. A képernyő mögött egy Unisoc T616 lapkakészlet teljesít szolgálatot, ez belépőszintű hardvert jelent nyolcmagos CPU-val, valamint Mali-G57 MP1 grafikus vezérlővel, az adott kiszerelés függvényében pedig akár LTE modem is részét képezheti az összeállításnak.

Nem a kamerák a legfontosabbak egy táblagép esetében, de azért a Realme Pad Mini is kapott képrögzítő modulokat, a hátoldalon például egy 8 megapixeles, f/2,0 rekeszértékű egység foglal helyet, de semmilyen LED villanó nem került mellé, szóval a fotók az adott fényviszonyoknak megfelelőek lesznek. Nyilván nem érdemes csodákra számítani, az előlapi kamera sem váltja meg a világot, persze Skype hívásokhoz még bőven elegendő lehet a keretre szerelt 5 megapixeles szenzor.

A Realme Pad Mini belsejében egy 6400 mAh kapacitású akkumulátor található, ami tölthető akár 18 wattos adapterekkel is, ráadásul a szükséges töltőfej ott lesz a készülék dobozában. A készülék támogatja a fordított vezetékes töltést is, vagyis a táblagéppel más eszközöket is táplálhatunk. A Pad Mini töltését egy USB-C porton keresztül tudjuk menedzselni.

Az adatkapcsolati lehetőségek között megtalálható a Bluetooth 5.0, az ac-s Wi-Fi, illetve az LTE modem, ha olyan verziót vásároltunk. Egyébiránt a tablet 372 grammos tömeggel és 211,8 x 124,48 x 7,6 mm-es méretekkel rendelkezik. A Realme Pad Mini szürke és kék árnyalatokban kerül forgalomba, és már előrendelhető az egyik fülöp-szigeteki kereskedőnél. A 3/32 GB-os Wi-Fi+LTE modell ára 191 dollár (~64.500 Ft) körülre jön ki, a 4/64 GB-os Wi-Fi+LTE kiadás pedig 235 dollárért (~79.500 Ft) kapható. Lesz majd egy sokkal olcsóbb, kizárólag Wi-Fi kapcsolatokat támogató verzió is, de ez egyelőre még nem elérhető. A nemzetközi forgalmazás részleteit egyelőre nem részletezték, de azért reméljük, hogy hozzánk közelebb is megjelenik majd a készülék.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid