Hasznos frissítést kapott a Xiaomi Mi Band 4

0

A Xiaomi Mi Band 4 az egyik legfelkapottabb okoskarkötő jelenleg, sok millió példány talált már gazdára belőle világszerte. Szerencsére a gyártó nem hagyja magára a felhasználókat, folyamatosan csiszolnak a készülék szoftverén, és most érkezett is egy nagyobb frissítés hasznos újításokkal.

A nemrég kiadott 1.0.7.04-es szoftververzió egyik legnagyobb újítása, hogy végre lehet módosítani a kijelző automatikus kikapcsolásának idejét. A gyári beállítás eddig 5 másodperc volt, amin nem lehetett változtatni, most viszont már szabadon állítható 5 és 10 másodperc között.

Emellett a korábbi ígéreteknek megfelelően érkeztek új óraképek, így még jobban testre tudjuk szabni a Mi Band 4 kinézetét.

A tesztünkben arról is szó esett, hogy nem valami jól működik az úszás monitorozása, pedig ez volt az egyik nagy újítása a karkötőnek. Szerencsére ezen is javítottak a mostani frissítéssel. Igyekszem majd kipróbálni, ha lesz rá alkalom.

Fontos: a frissítés nem mindenkinél egyszerre jelenik meg, ha még nem látod, akkor várj türelemmel. Nálam még nem érhető el egyelőre.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid