Házilag készíthetünk átlátszó hátlapot a Pixel 3-hoz, ami nagyon menőn néz ki

0

Az optikai tuning ma már a mobiloknál is egyre elterjedtebb, hiszen bátran nyúlnak a különböző színű festékekhez a gyártók, és a tartozékokból is bő választékot találhatunk. A mostani eset azonban azért különleges, mert bár erre valószínűleg a gyártó sem gondolt, egy kis kézügyességgel baromi látványossá tehetjük frissen vásárolt Pixel 3 mobilunkat.

Az emberi találékonyság mint tudjuk határtalan, és erről most is megbizonyosodhatunk. Az elkövető Zach a JerryRigEverything csatornáról, aki a múltkori komikus Pixel 3 XL strapateszt után most egy újabb érdekes videóval lepett meg minket. A nemrégiben bemutatott Pixel 3 hátlapját alakítja át, a végeredmény pedig egészen fantasztikusan lett.

Utoljára a Xiaomi Mi 8 Pro-ból jelent meg áttetsző hátlapos verzió, ám ott gyárilag oldották ezt meg. Sajnos azonban rányomta a bélyegét, hogy trükk az egész, mivel nem a valódi hardverelemeket láthatjuk. Most egy kicsit nyakatekertebb a dolog, mivel nekünk kell ezt házilag megoldani, ám szerencsére nem tűnik annyira vészesnek a művelet.

Miután Zach a hátlapot óvatosan eltávolította, egyszerűen csak lekaparja a belső réteget, mint egy kaparós sorsjegyet. Természetesen szükséges hozzá némi kézügyesség, és a garancia is ugrik, ám a Pixel 3 két tónusú hátlapján áttetsző hardverek nagyon különleges látványt nyújtanak.

A módosítás után leginkább a vezetéknélküli töltéshez szükséges tekercs tűnik fel, de az egyéb elemek is láthatóvá válnak. A középső rész enyhén homályos a frosted textúra miatt, fent viszont tűéles képet kapunk a belsőségekről. Az biztos, hogy ez az eddigi leglátványosabb hátlap, amit valaha láthattunk, és nem is értjük, hogy nem jutott eszébe a Google-nek ez a verzió.

Arra viszont szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az átalakítás házilag nem ajánlott, mivel a garanciavesztés mellett a vadonatúj telefonunkat is hazavághatjuk vele.

Forrás: GSMarena

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid