Hivatalos bemutató videón a Samsung mobilok új felülete, a One UI

0

A Samsung november elején mutatta be új felhasználói felületét, a One UI-t, ami számos újabb Galaxy telefonra fog eljutni. Bár a végleges verzió még nem érhető el egyik készülékre sem, a gyártó most kiadott egy látványos bemutató videót, amelyből kiderül, mire is számíthatunk.

A Galaxy S9 modellekre és a Note 9-re már elérhető egyes régiókban az Android 9.0 béta, de a kész frissítések csak jövő év elején indulnak. Addig is nézzük, milyen lesz a Samsung új interfésze!

A One UI egy egyszerűbb, letisztultabb felület, mint a korábbi Samsung Experience, és az egyik fő célkitűzése az vele a gyártónak, hogy kényelmesebb legyen kezelni a mai nyújtott képernyős telefonokat. A fontos dolgokat ezért úgy pozicionálták, hogy könnyedén elérjük őket az ujjunkkal. A másik nagy újítás a rendszerszintű éjszakai mód, amire nagyon régóta vártunk. A “Night Mode” bekapcsolásával a fehér hátterek sötétre váltanak, ami kellemesebb a szemnek, ráadásul így kevesebbet is fogyasztanak az AMOLED kijelzők.

Az új felületet egész biztosan megkapja az S8, az S8+, a Note 8, az S9, az S9+ és a Note 9 az Android 9.0-s frissítéssel, ezeken kívül valószínűleg néhány újabb középkategóriás modellre is kiadják majd.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid