Megérkezett a Honor Magic Watch 2

0

A vadonatúj Honor mobilok mellett a fiataloknak szánt termékekkel kereskedő Huawei almárka még egy okosórával is kedveskedett nekünk, ugyanis végre bemutatta a Honor Magic Watch 2-t. A készülék vízálló burkolattal, kiváló üzemidővel és egy rakat egészséggel kapcsolatos funkcióval debütált.

Az okosóra képes monitorozni a pulzust, ezenkívül jegyzi a megtett távolságot, a sebességet valamint az elégetett kalóriákat. A készülék követi az úszás közben megtett csapások számát, és azt is méri, mennyire hatékony a vízben eltöltött idő. A Honor Magic Watch 2 a nap teljes leforgása alatt folyamatosan figyeli a pulzust, és figyelmezteti a felhasználót, ha az túl alacsony vagy túl magas. Ha netán úgy érzékeli a tulajdonos, hogy stresszes állapotban van, egy légzésgyakorlat segítségével igyekszik visszaállítani a normál közérzetet, melyen az okosóra lépésről-lépésre vezeti át a felhasználót. Az aprócska szerkezet képes figyelemmel követni az alvási ciklusokat, és ha szükséges, javaslatokat is tud adni, hogyan lehet még pihentetőbb az alvás. Ezt a funkciót nagyon komolyan vette a gyártó, ugyanis a Magic Watch 2 képes diagnosztizálni 6 különböző alvászavart.

A készülék 15 fitnessz módot ismer, ezek között megtalálható a túrázás és az evezőgép is, helymeghatározás esetén pedig nem csupán a GPS, de a GLONASS műholdak is támogatottak. Az órát rendkívül strapabíró, 361L rozsdamentes acélból készítik, és összesen kétféle méretben kapható: az egyik 46, a másik pedig 42 mm-es. Előbbi 1,4, míg a másik 1,2 colos megjelenítővel rendelkezik, mindkettő AMOLED panelre épül, és 326 ppi-s képpontsűrűséget biztosítanak. Az óra belsejében házon belül fejlesztett lapkakészlet végzi a számításokat, nevesítve egy Kirin A1, amely mellé jár 4 GB kapacitású belső tárhely, ebből nagyjából 2 GB használható fel, ide kb. 500 zeneszám fér el, amiket edzés közben lehet majd nyomatni. Az óra 5ATM vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Honor Magic Watch 2 üzemidő terén is nagyon nagyot alakít, a gyártói leírások értelmében képes akár 14 napon keresztül is működni egyetlen feltöltéssel. Ezt egyébként úgy számolták ki, hogy 90 percet ment a GPS nyomkövetés, 30 percet telefonáltak Bluetooth kapcsolaton keresztül, valamint 30 percen át ment a zenehallgatás, egy hét leforgása alatt. Fontos megemlíteni, a kéthetes üzemidő csupán a 46 mm-es verzió esetében érvényes, a 42 mm-es “mindössze” egy hétig bírja.

A Honor Magic Watch 2 globális értékesítése december 12-én kezdődik. Európában a készülék 42 mm-es verziója 179 euróról indul, míg a 46 mm-es kiszerelés legolcsóbb változata 189 euróba kerül. Az okosóra fekete, arany és barna árnyalatokban lesz megvásárolható.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid