Hivatalos: még várnunk kell a hajlítható Samsung telefonokra

0

Egy friss bejelentésből kiderült, hogy lesznek hajlítható Samsung okostelefonok, de egy jó darabig még várnunk kell rájuk. A megjelenítők gyártásáért felelős Samsung Display főmérnöke, Kim Tae-Woong ugyanis azt nyilatkozta, hogy a keret nélküli megjelenítők jól fogynak, és nincs értelme elkapkodni egy olyan technológiát, aminek a forgalomba kerülése 2019-nél hamarabb bajosan történhet meg. 

Ez a kinyilatkoztatás véget is vetett minden olyan spekulációnak, amelyek szerint a Galaxy X mobilok megérkezhetnének az idei IFA kiállításra, szeptemberben. Koreai elemzők megerősítették, hogy a Samsung jól fog profitálni a keret nélküli megjelenítőkből, és nincs szüksége arra, hogy félkész termékekkel kapkodjon. Ha majd csökken az igény a keret nélküli mobilok iránt, a Samsung beveti a következő ütőkártyáját, a hajlítható megjelenítőket.

Kim azt is elárulta a koreai sajtónak, hogy maga a kijelző még nincs teljesen kész, és vannak bizonyos technikai kihívások, amelyek még megoldásra várnak. Két éven belül debütálni fognak a hajlítható készülékek, de ezek egyelőre csak egy irányba fognak hajlani. A több irányba hajlítható mobilokra még ennél is többet kell majd várnunk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid