Hivatalos a Redmi Buds 3 Pro, ami az AirDots 3 Pro globális kiadása

0

A Xiaomi idén májusban jelentette be hivatalosan a Redmi AirDots 3 Pro fülhallgatót, ami akkor a kínai piacra volt szánva. A vezeték nélküli füles végre kapott egy nemzetközi kiadást is, ami a Redmi Buds 3 Pro nevet kapta, és egy limitált promóciónak köszönhetően akciós áron lehet beszerezni egy ideig. 

A Redmi Buds 3 Pro és az AirDots 3 Pro jellemzői szinte teljesen azonosak, ami azt jelenti, hogy ugyanúgy 9 mm-es drivereket, valamint három mikrofonos aktív zajszűrést kapunk, utóbbi 35 decibellel tudja csökkenteni a környezeti zajokat.

A vezeték nélküli kapcsolatokat Bluetooth 5.2 modem menedzseli, és módunkban áll akár két eszközzel is összeköttetésben maradni, ha szeretnénk.

A készülék mellé természetesen ugyanúgy jár egy töltésre és tárolásra alkalmas kis dobozka, amelynek köszönhetően az üzemidő akár 28 óra is lehet, a Redmi Buds 3 Pro töltése pedig történhet vezeték nélkül, vagy USB-C csatlakozón keresztül egyaránt.

A fülhallgató forgalmazása megkezdődött az Aliexpressen, ami a színeket illeti, választani lehet fekete és szürke variánsok közül.

Az akciós ár csupán limitált ideig él, így ha szimpatizálsz a fülessel érdemes minél hamarabb rendelni magadnak egyet az Aliexpressről. Az új szabályok miatt az áfát már a rendelésnél felszámolja az oldal. (Az oldalon kérhető Store kuponnal most kb. 40 dollár lesz az ára + 10 dollár áfa).

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid