Hivatalos a Samsung Galaxy A20s

0

A Samsung hivatalosan is listára tette különböző webes felületein a korábban már párszor reflektorfénybe került Galaxy A20s készüléket, ami a belépőszinten igyekszik harcba szállni a konkurensekkel. Az újdonság számos téren nyújt jobb és erősebb hardvert az elődjénél, miközben az ára nem változott.

A megjelenítő nagyobb, ezúttal 6,5, hüvelykes, felbontása HD+, kialakítását tekintve pedig egy Infinity-V képernyőről van szó, és bár nem részletezték, vélhetőleg LCD panelt használtak a gyártás folyamán.

A kijelző takarásában Qualcomm Snapdragon 450 lapkakészlet végzi a számításokat, kiszereléstől függőben 3 vagy 4 GB RAM társaságában, miközben a háttértár kapacitása 32 vagy 64 GB lehet. A belső tárhely bármikor bővíthető, egy akár 512 GB-os micro SD kártya segítségével

A telefon hátoldalán triplakamerás képrögzítő apparátus szolgál, melynek elsődleges érzékelője egy 13 megapixeles modul f/1,8 rekeszértékkel, a főszenzort 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység támogatja f/2,2 apertúrával, illetve van még egy 5 megapixeles mélységérzékelő egy f/2,2-es lencse takarásában. Szintén a mobil hátlapja ad otthont az ujjlenyomat-olvasónak, de az arcfelismerés lehetősége is elérhető. A képernyő felőli oldalon 8 megapixeles szelfikamera feszít, f/2,0 rekeszértékkel.

A Samsung Galaxy A20s energiaellátását egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor szavatolja, a telepet USB-C porton keresztül lehet táplálni, az aksi támogatja a 15W-os gyorstöltést is. A mobil kapható lesz fekete, kék, zöld és vörös árnyalatokban. Malajziában már nyilvános a telefon ára, ott olyan 50 870 forintnak megfelelő helyi valutáért lehet majd hozzájutni a Samsung Galaxy A20s-hez.

Forrás: Soyacincau, SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid