Hivatalos a Samsung Galaxy M35, ami lényegében egy Galaxy A35 felpumpált akkumulátorral

0

A Samsung bejelentette a Galaxy M35-öt, amely már megvásárolható, igaz, csak egyelőre csak Brazíliában. A készülék rendkívül hasonló a már forgalomban lévő Galaxy A35-höz, annyi különbséggel, hogy ebben 5000 helyett 6000 mAh kapacitású akkumulátor található.

Az újdonság egyelőre csak a Samsung brazil szárnyának webshopjából szerezhető be, ahol helyi pénzből átszámítva nagyjából 167 ezer forintért kínálják. Ezért az összegért cserébe egy olyan okostelefon kerülhet a helyiek birtokába, amelyben Exynos 1380 lapkakészlet teljesít szolgálatot 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral kiegészítve, de utóbbit bármikor bővíthetik egy micro SD kártya segítségével. A készülék gyárilag Android 14 operációs rendszert futtat, amelyet One UI 6.1 felhasználói felület egészít ki.

A gyártó 4 teljes Android verziófrissítést ígér a készülékhez, és 5 évig megkapja majd a szükséges biztonsági foltokat is. Akárcsak a Samsung Galaxy A35, ez a mobil is 6,6 hüvelykes, Full HD+ felbontású, 120 Hz-es OLED megjelenítővel rendelkezik. A panel maximális fényereje 1000 nit.

Azt nem tudni, hogy milyen üvegbevonat oltalmazza a megjelenítőt a fizikai behatásokkal szemben, vélhetően később még pontosítják a terméklapot. Természetesen a nagyobb méretű akkumulátor egy kicsit vastagabbá teszi a telefont, amely így 8,2 helyett 9,1 mm vastag, illetve 209 gramm helyett 222 grammot nyom, ha a Galaxy A35-tel hasonlítjuk össze.

A mobil hátlapján 50 megapixeles elsődleges kamera található, amelyet optikai képstabilizátorral is felvértezett a dél-koreai gyártó. A kamerakészlet részét képezi még egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró modul is. Videót legfeljebb 4K felbontásban, másodpercenként 30 képkockával lehet rögzíteni, de 720p felbontásban 240 fps-sel is készíthetünk felvételeket.

Az előlapi kamera 13 megapixeles, a modult egy kivágás belsejében találjuk a kijelzőn, a felső keret alatt középre igazítva. A Samsung Galaxy M35 sztereó hangszórókkal rendelkezik, illetve Dolby Atmos támogatást is kapott. Fülhallgató kimenet viszont nem található a készüléken.

A tulajdonos azonosítását szolgálja az oldalsó kereten lévő ujjlenyomat-olvasó, amely a bekapcsológomb részét képezi. A készülék támogatja a Wi-Fi 6 és a Bluetooth 5.3 szabványokat, a töltést pedig USB-C csatlakozón keresztül veszi fel, amely sajnos csak USB 2.0 szabványú, vagyis elfelejthetjük a Samsung asztali felületét, a DeX-et.

A telefon belsejében lévő 6000 mAh kapacitású akkumulátort legfeljebb 25 W-tal lehet tölteni. A Samsung Galaxy M35 sötétkék, világoskék és szürke árnyalatokban kerül forgalomba. A mobil egyelőre csak Brazíliában kapható, de valószínűleg később más piacokon is felkerül a boltok polcaira.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid