Hivatalos: szeptemberben indul az Android 12-re épülő One UI 4 tesztelése a Galaxy S21 szérián

0

Múlt héten már felbukkant egy Android 12-t futtató Galaxy S21 Ultra a Geekbench adatbázisában, most pedig a Samsung hivatalos bejelentése is megtörtént az új főverzióra épülő One UI 4 felülettel kapcsolatban.

Az eddig is sejthető volt, hogy a Galaxy S21 széria tagjaival indul meg a One UI 4 béta programja, most viszont azt is megerősítette a Samsung, hogy szeptemberben startol a nyilvános tesztelési lehetőség. Pontos dátum még nincs, de minden bizonnyal megvárják az Android 12 végleges verziójának debütálását, és utána mutatják majd be a Samsung új felületét.

A One UI 4 béta program előzetes plakátja koreai nyelven

A One UI 4-ről eddig kevés konkrétumot tudunk, de minden bizonnyal megújul a kinézet, ha nem is nagy mértékben. Frissített ikonokra, animációkra lehet számítani, és bizonyára lesznek új funkciók is szép számmal.

Az S21 modellek után valószínűleg a Note 20 sorozat, és talán az újabb Fold és Flip mobilok is csatlakoznak majd a béta teszthez, de ezekről egyelőre nem adott tájékoztatást a Samsung. Azt viszont tudjuk, hogy a gyártó rengeteg készüléke fog One UI 4-re, és ezzel együtt Android 12-re frissülni, a csúcskategóriában egészen az S10 és a Note 10 modellekig visszamenőleg, de rengeteg A és M szériás készülékre is jön majd az update. Itt találsz egy korábbi, előzetes listát.

A One Ui 4 kész, stabil kiadása valamikor az év vége felé, novemberben vagy decemberben jelenhet meg a Galaxy S21 modellekre, viszont kell egy kis idő, mire minden régióban elérhető lesz a frissítés.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid