Ez lehet a Huawei Mate 30 Lite

0

Habár a Huawei Mate 30 széria hivatalosan csak ősszel fog debütálni, a termékcsalád költséghatékony tagja, vagyis a Mate 30 Lite még a héten megérkezhet, igaz, nem ezen a néven. A telefon Maimang 8-ként debütál majd Kínában, de ha emlékeztek, a tavalyi Maimang 7 később Mate 20 Lite néven jutott ki a globális piacra. Most érkezett három kedvcsináló poszter, amelyek nem csak a bemutató dátumát, de bizonyos fontos jellemzőket is felfednek a mobilt illetően. Lássuk, mire lehet számítani!

A készülék június 5-én, vagyis szerdán debütál, és egyike lesz a notchos phableteknek, hiszen 6,21 colos megjelenítőjén ott virít a szenzorsziget. A hátoldalon nem csupán egy triplakamerás képrögzítő apparátus, de egy ujjlenyomat-olvasó is helyet kap.

Viszont a legtöbb olvasót nem a biometrikus szenzorok érdeklik, ezért eláruljuk, hogy a három kamera felbontása 24, 16, valamint 2 MP. Ezekből a második minden bizonnyal egy ultraszéles látószögű egység, a harmadik pedig egy mélységérzékelő.

Az is kiderült, hogy a telefon belsejében 6 GB RAM mellett egy 128 GB-os belső tárhely, valamint egy Kirin 710 chipset foglal helyet. Azt egyelőre nem tudni, mekkora aksival debütál a Maimang 8, de az biztos, hogy micro USB porton keresztül veszi majd fel a töltést, ami talán egy kicsit sajnálatos, de ha megmarad a kedvező árazás, hamar képesek leszünk túllépni ezen is.

Jó pont viszont a 3,5 mm-es jack aljzat megőrzése, aminek sokan fognak örülni a rajongók közül. Érdemes megjegyezni azt is, hogy első blikkre az itt látható telefon nem tűnik egyébnek, mint egy újracsomagolt Huawei P Smart+ (2019)-nek, eltérő tárhellyel. Akárhogy is, holnap tisztábban fogunk látni, hiszen leleplezik a készüléket hivatalosan is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid