Holnap érkezhet a Xiaomi Mi Band 5 (frissítve)

0

A holnapi napon tart egy nagyobb bemutató eseményt a Xiaomi, amelynek keretein belül 22 új termék debütál, és a hírek szerint ezek között lesz a Mi Band 5 is.

  • Frissítés: úgy néz ki, hogy nem a Mi Band 5, hanem a Redmi márka első önálló okoskarkötője, a Redmi Band mutatkozik be holnap.
  • Frissítés 2: meg is érkezett a Redmi Band, itt olvashatsz róla.

Április 3-án tartják a Xiaomi Smart Inn Mi Fan Festival nevű konferenciát, amelyen számos új okos kütyüt lepleznek majd le a kínai gyártó jóvoltából. Ezekről egyelőre nem sokat tudunk, de állítólag a Xiaomi Mi Band 5 is ekkor debütál, és az alábbi kedvcsináló plakáton látható is egy okoskarkötő.

Egyelőre két lényeges újításról érkezett hír a Mi Band 5-tel kapcsolatban, az egyik a nagyobb méretű, 1,2 colos OLED kijelző, a másik pedig az, hogy már a nemzetközi verzióban is lesz NFC (hurrá!). Persze ezeken kívül egész biztosan kapunk más fejlesztéseket is.

A Mi Band 5 első körben természetesen Kínában lesz kapható, de valószínűleg nem sokkal később megjelenik a nemzetközi verzió is.

Nekünk egyébként van némi kétségünk afelől, hogy valóban holnap mutatják be a Mi Band 4 utódját, ugyanis az ilyen leleplezéseket számos kiszivárgott infó szokta megelőzni, és mostanában elég nagy volt a csend a Mi Band 5 körül. A tavalyi modell ráadásul csak júniusban érkezett, tehát kicsit korainak tűnik az április eleje. Mindenesetre holnap kiderül, hogy mivel készül a Xiaomi.

Kapcsolódó cikkek:

Források: GizChina, GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid