Holnap új Xiaomi Mi Band jön

0

A Xiaomi nemsokára bemutat egy új Mi Band okoskarkötőt, ami valószínűleg még a Mi Band 4-nél is olcsóbb lesz.

A hírt a Xiaomi India Twitter-oldalán osztották meg, mégpedig egy futással kapcsolatos esemény posztjában. A bejegyzés szerint akik teljesítik a kijelölt távot, azok kapnak egyet a következő Mi Smart Band verzióból. (Egyes piacokon a Mi Band 4-et Mi Smart Band 4 néven vezették be, többek között Magyarországon is.) 

Milyen új okoskarkötővel készül a Xiaomi? Nos, a képből kiderült pár infó, leginkább a “Good thiiings come to those who run!” szlogen árulkodó. A három darab i betűből a legtöbben arra következtetnek, hogy egy Xiaomi Mi Band 3i nevű modell debütál holnap, ami tudásban és árban valahol a Mi Band 4 és a Mi Band 3 között helyezkedik majd el. Maga a futás egyébként december 1-jén lesz, de az új kütyüt már november 21-én bemutatják a hírek szerint.

Xiaomi Mi Band 4

Egyelőre tehát nem kap utódot a Mi Band 4, de ez nem is meglepő, hiszen csak pár hónapja jelent meg. A Mi Band 3i pedig talán nem is lesz mindenhol kapható, lehetséges, hogy csak Indiába szánja a gyártó. Mondjuk ez nem is akkora baj, hiszen már a Mi Band 4 is rettentően olcsó. A GearBest oldalán például már 25,99 dollárért meg lehet vásárolni a GBBAND4MI kuponkóddal, ingyenes szállítással, így 7.900 Ft-ból kijön.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid