A Honor lehet a Samsung következő nagy riválisa

0

A Samsung már jó ideje uralja a telefonos piacot, és mostanában leginkább az Apple került közel hozzá, de vannak, illetve voltak más trónkövetelők is, mint a Xiaomi vagy a Huawei, utóbbi egész jó úton haladt egészen addig, amíg az amerikai tiltások derékba nem törték a gyártó ambícióit. Van azonban még egy vállalat, amely nagy erőkkel és igen jó esélyekkel indult neki a 2023-as évnek, ez pedig nem más, mint a Honor.

A Huawei hanyatlása után az olyan kínai vállalatok is megtorpanni látszanak, mint a Xiaomi vagy az Oppo, a tavalyi évben ugyanis leginkább stagnálást tudtak felmutatni. A Honor viszont úgy néz ki, növekvő pályára állt, nekik van a legnagyobb esélyük a Huawei helyébe lépni, és felvenni a versenyt az olyan óriásokkal, mint a Samsung vagy az Apple.

A Honor vezetője nyilatkozott is a vállalat terveiről az MWC expón, amelyre elég ütős új termékekkel érkeztek.

Zhao Ming vezérigazgató elárulta, hogy a Honor hajlandó “javítani az akkumulátor élettartamát, a kommunikációt, a fényképezést, a kijelzőt és az AI-t, megnyerje a versenyt a legerősebb ellenfelekkel számos területen, például a globalizációban”.

A Magic 5 széria jó eséllyel indul az európai piacon, a Magic 5 Lite például az egyik legjobb üzemidejű telefon a DxOMark tesztjei szerint, akár 3 napot is elmegy közepes használattal, a Magic 5 Pro pedig a legjobb kamerás telefon címét szerezte meg (szintén a DxOMark csapatától). Mindkét újdonság meg fog jelenni Magyarországon, előbbi 160 ezer Ft-os ajánlott fogyasztói áron, utóbbiról pedig annyit tudunk, hogy 1199 euróba (~453 ezer Ft) kerül majd a kontinensen, vagyis olcsóbb lesz, mint a Galaxy S23 Ultra vagy a Xiaomi 13 Pro.

Magic 5 Pro

A Honor Magic Vs is megér egy említést, hiszen ez az első valódi ellenfele a Galaxy Z Fold mobiloknak az európai piacon. A hajlítható készülék 1599 eurós árcédulát kapott (~604 ezer Ft), elvileg ez is jön majd Magyarországra.

Eddig is jelent volt a Honor a nemzetközi színtéren, de úgy néz ki, hogy most újult erővel igyekeznek meghódítani a világpiacot, és a 2023-as felhozatalt tekintve elég jó esélyeik vannak.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid