A Honor még novemberben megindítja a MagicOS 8 bétatesztelését

0

A Honor önállóságának megszerzése óta nem éppen a legsebesebb, ha szoftveres támogatásról van szó, de ha malmaik még ha lassan is, azért mégiscsak őrölnek. A nagyjából egy évvel ezelőtt megjelent MagicOS 7 utódja már készül a színfalak mögött, és a gyártó hivatalos fórumán megerősítette, hogy még ebben a hónapban megindul a MagicOS 8 bétatesztelése.

Zárt tesztelésről lesz szó, és egyelőre csak a Magic 5 és a Magic V2 modellek tulajdonosai vehetnek részt benne. Mondanunk sem kell, hogy kizárólag a kínai felhasználók tehetik próbára az új rendszert, amelynek alapjául az Android 14 szolgál majd. Az érdeklődők egy űrlap kitöltésével jelentkezhetnek a programba.

A Honor az ígéret szerint hamarosan több részletet is nyilvánosságra fog hozni a MagicOS 8 zárt bétájával kapcsolatban. A zárt bétatesztelést egy nyílt fogja követni, majd ezután megjelenik a stabil verzió, de első körben ez is a kínaiak számára lesz elérhető. A nemzetközi Honor felhasználóknak még egy jó darabig türelemmel kell lenniük, hozzánk majd csak ezt követően juthat el az új szoftver, és abban sem igazán vagyunk biztosak, hogy erre még az idén sor kerül.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid