Huawei és Xiaomi okosóra válogatás – bevált típusok áron alul!

0

Számos népszerű Huawei, Honor és Xiaomi okosórát áraztak le a napokban, ezekből válogattunk, persze lesz 1-2 kakukktojás is. Érdemes megnézni a listát, ha épp ilyen kütyüt vennél, vannak női és férfi modellek is.

Honor Watch Magic okosóra

Honor Watch Magic egy minőségi, divatos kütyü akár 1 hetes üzemidővel, GPS-szel és AMOLED kijelzővel, az 5ATM vízállóság révén pedig akár úszhatsz is vele. A 123,99 dolláros akciós ár már alapból is rettentően kedvező, a HWNapidroid limitált kuponnal azonban további kedvezményt kapsz, így az EU Priority Line szállítással kb. 35.600 Ft lesz a végösszeg. A kupon a drágább, bőr szíjas verzió árát is ugyanannyira csökkenti, itt a kedvezmény 33 dollár! További részletek és rendelés ezen a linken. (A szállítás általában vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy mégis megvámolják. Ha esetleg lejár a fenti kupon, akkor a GVHonorQQ kóddal is lehet próbálkozni.)

Frissítés: az YRMagicH kuponnal még olcsóbb, csak 107,99 dollár!

Honor Watch Magic

Honor Watch Dream (Ceramic Version) okosóra

Honor Watch Dream tudásra megegyezik a fentebb említett Magic verzióval, leginkább a dizájn és a színválaszték terén vannak eltérések. Ebből van különleges kerámia kiadás, ami elérhető rózsaszínben és kékben, így a nők és a férfiak is egy gyönyörű okosórával gazdagodhatnak. Természetesen az ár kicsit magasabb, nem is kevéssel (239,99$), de az YRCeramic kuponnal ez 152.99 dollárra csökkenthető, ami sokkal jobban hangzik. Így az EU Priority line szállítással nagyjából 47.000 Ft-ból jön ki az okosóra ezen a linken. (Az EU Priority Line szállítás pedig többnyire vámmentes, de nem 100%-ban.)

Frissítés: az YRceramic kuponnal még olcsóbb, csak 142,99 dollár!

Honor Watch Dream kerámia verzió

Huawei Watch GT Sport okosóra

Huawei Watch GT Sport már egy nagyobb méretű és felbontású (1,39″, 454×454) AMOLED kijelzőt kapott, de maga az óra egész karcsú, mindössze 10,6 mm. Az anyaghasználat maximálisan prémium (fém+kerámia), akár úszni is lehet benne, és szinte mindent tud, ami egy okosórától elvárható. Természetesen van benne GPS, nagyon pontos szenzorok (pl. pulzusmérő), illetve többféle sportmód, az üzemidő pedig még aktívabb használat mellett is elérheti a 2 hetet.

Az órából a fekete verzió akciós, ez most csak 159,99 dollár, az ezüst+bőr szíj kombináció ára pedig a NapidroidGTS kuponnal 162,99 dollárra csökkenthető. Az EU Priority Line szállítással 50 ezer Ft környékén kell fizetni. További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Amazfit Stratos okosóra

Rendkívül népszerű típus a Xiaomi Amazfit Stratos, ami szintén vízálló, remek az üzemideje, és ebben is van GPS-vevő, így komolyabb sporttevékenységre, aktivitásmérésre is használható sok minden más mellett. A minőségi, elegáns óra ára a CYRStratos kuponkóddal 179,99 dollárról 137,99 dollárra csökken, így (EU Priority Line szállítással) nagyjából 42.500 Ft-ból jön ki ezen a linken.

Amazfit Stratos

Xiaomi Amazfit Verge okosóra

Az Amazfit Verge szintén egy minőségi, sportos okosóra nagy tudással és rengeteg extrával. A megjelenítésért egy gyönyörű, 1,3 colos AMOLED kijelző felel, és van benne NFC, GPS, valamint pulzusmérő is többek között.

Amazfit Verge

A termék az YRVergeGlobal kuponkóddal most 149,99 dollár helyett 118,99 dolláros áron vásárolható meg a GearVita oldalán, ami EU Priority Line szállítással nagyjából 36.500 Ft-ra jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő

Ez ugyan nem okosóra, de nagyon hasonló termék, úgyhogy nem hagytuk ki. A Xiaomi népszerű fitneszkarkötőjét remélhetőleg már senkinek nem kell bemutatni, egy igen népszerű, bevált eszközről van szó. A NapidroidM3 kuponkóddal 20,4 dollárra csökken az ára, ami szállítással együtt olyan 7.400 Ft lesz, és ez bőven a vámolási határ alatt van. Részletek és vásárlás ezen a linken.

Microwear L5 okosóra

Microwear L5 egy kevésbé márkás termék, de külsőleg sokban hasonlít a fentebb tárgyalt Stratosra. A minőségi, karbon mintás ház és a számos funkció ellenére egy kifejezetten olcsó kütyüről van szó. Csak néhány a jellemzők közül: IP68-as vízállóság, akár 1 hetes üzemidő, pulzusmérő, beépített LED lámpa, 10+ sportmód.

Az okosóra most 27,99 dollárba kerül a GVMCL5CY kuponnal, ami a legolcsóbb szállítással kb. 9700 Ft, és ez bőven a vámolási határ alatt van, szóval emiatt sem kell aggódni. Részletek és rendelés ezen a linken.

 

További kuponok:

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. 41 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben. Külföldi oldalakon célszerű PayPallel fizetni!

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid