Huawei P20 és P20 Plus – Megvan a végleges kinézet!

0

Néhány napja már láttunk képeket a Huawei P20 egy korai prototípusáról, ám meglepő módon a most felbukkant sajtóképen eléggé eltérően fest a mobil. Szinte biztosra vehető, hogy ez lesz a végleges dizájn. (Frissítés: egy valódi fotó is kiszivárgott, ezt a cikk végén találod.)

A szivárogtatás nem lehet véletlen, hiszen most sok új telefon debütált az MWC keretein belül, és talán a Huawei is hallatni akart magáról. A vállalat egyébként egy külön rendezvény keretein belül mutatja majd be a P20, a P20 Plus és a P20 Lite modelleket, méghozzá március 27-én, azaz pont egy hónap múlva.

A most kikerült képek megerősítik a pletykákat, miszerint az iPhone X-hez hasonló kivágással érkeznek a készülékek, aminek bizonyára sokan nem örülnek majd.

Az is látható, hogy a P20-on elöl lesz az ujjlenyomat-olvasó, míg a P20 Plus-on ez hátul helyezkedik majd el. Egyelőre úgy tűnik, hogy egyedül a P20 Plus rendelkezik majd a beharangozott tripla kamerás megoldással, bár pletykálnak egy P20 Pro modellről is, ami még szintén megkaphatja ezt.

A tripla kamera specifikációja is ismert már, ami egy 12 MP-es színes, egy 16 MP-es fekete-fehér, és egy 16 MP-es telefotó szenzorból állhat. Az f/1.8-as apertúra is szinte biztosra vehető, de még nem tudni, hogy ez melyik optikához tartozik, és a képstabilizátorral is ugyanez a helyzet. Elöl egy 8 megapixeles kamera található majd, méghozzá f/2.0-s rekeszértékkel.

Frissítés: egy fotó is kiszivárgott a P20-ról, ami megerősíti a sajtókép valódiságát! A forrás nem más, mint Evan Blass, aki szinte 100%-ban hiteles információkat oszt meg.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid