Idén nem csak a OnePlus 9T Pro megjelenése maradhat el

0

Az elmúlt években az volt a menetrend a OnePlus háza táján, hogy egy évben kétszer kaptunk zászlóshajót: egyszer az adott év első felében, majd ősszel. A frissített jellemzőkkel érkező modellek nevébe egy “T” betű került, így lehetett megkülönböztetni őket. Később aztán elmaradt a “T Pro” variánsok debütálása, ám a legújabb pletykák szerint idén már az alapmodell frissített változatát sem fogják bemutatni.

Most egy nem éppen kellemes szóbeszéd van a tarsolyunkban, a friss értesülések szerint ugyanis idén nem lesz sem OnePlus 9T, sem OnePlus 9T Pro. A kínai vállalat egyszerűen tovább értékesíti a jelenlegi OnePlus 9 és OnePlus 9 Pro zászlóshajókat, illetve a középkategóriát megcélzó Nord márkájú készülékeket.

Nyilván ez még egyelőre csak egy pletyka, a OnePlus részéről nem érkezett megerősítés. Mondjuk mostanában akad épp elég kellemetlen ügyük – benchmark balhék például -, így fura is lett volna ha már most az orrunk alá dörgölik ezeket a híreket.

Amennyiben a kínai gyártó döntéshozói valóban a frissített modellek kaszája mellett teszik le a voksukat, annak meg lehetnek a maga okai. Példának okáért itt van az egész világot sújtó félvezetőhiány, ami gyártási nehézségeket okozhat, de egy lehetséges magyarázat lehet az is, hogy nem tudtak igazán érdemi fejlesztéseket kiötleni a második félévre szánt készülékekhez.

Bár egyelőre ezek csak szóbeszédek, és jelen pillanatban még korai temetni a OnePlus 9T modelleket, muszáj megemlíteni, hogy a hírek forrása – Max Jambor – már többször bizonyította, hogy valódi bennfentes, ha OnePlus témájú szivárogtatásokról, előzetes értesülésekről van szó. Így aztán nem volna meglepő, ha végül beigazolódnának a jóslatai.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid