Különleges mágneses töltéssel jön a Realme Flash

0

Az Oppo zászlaja alatt szolgáló Realme rengeteg érdekességgel készül a színfalak mögött, és most a GSMArenának köszönhetően megismerkedhetünk az egyik érkezőfélben lévő okostelefonnal. A készülék a Realme Flash névre hallgat, különlegességét pedig a MagDart mágneses töltő adja, mivel hasonlót még nem alkalmaztak Android rendszert futtató mobilon, a gyártó szerint legalábbis ez az első ilyen telefon.

Azok számára, akik szemmel tartják az Apple dolgait, valószínűleg nem lesz ismeretlen az alapötlet, amely a MagSafe elnevezésű technológiához erőteljesen hasonló. A Realme MagDart a készülék hátuljára fog csatlakozni, és táplálni fogja annak akkumulátorát, habár számokat egyelőre nem hozott nyilvánosságra a kínai cég.

Az viszont tény, hogy a Realme megoldása fizikailag nagyobb, mint amit az Apple-től láttunk, és mivel aktív hűtést is magában foglal, vélhetően 15 wattnál nagyobb teljesítménnyel lehet dolgunk. A töltőn USB-C portot is találunk majd.

A Realme Flash kapcsán nem túl sokat tudni, csak amit a gyártó maga is megosztott a GSMArenás kollégákkal. Az okostelefonnak ívelt képernyője lesz, amelynek bal felső sarkában látni egy apró kivágást.

A mobil hátoldalán összesen három képrögzítő egység foglal helyet, felbontásuk és képességeik még ismeretlenek, ám az nem titok, hogy a Realme Flash belsejében a számításokat Qualcomm Snapdragon 888 chipset fogja végezni, 12 GB RAM, valamint 256 GB belső tárhely társaságában. A mobil Android 11 operációs rendszert futtat, Realme 2.0 felhasználói felülettel kiegészítve.

Egyelőre nem tudni, hogy a készülék, illetve az általa támogatott spéci töltő mikor jelenik meg, mennyiért lesz kapható, de vélhetően a brand munkatársai hamarosan további részleteket is megosztanak majd a Realme Flash és a MagDart kapcsán.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid