Igazi slágertermék a Xiaomi légtisztító

0

Bár a Xiaomi nevét főleg az okostelefonokhoz kötjük, rengeteg termékkel vannak jelen a piacon, és minden kütyüjük remek ár/teljesítménnyel rendelkezik.

Friss akció: Nem volt még ilyen olcsó a Xiaomi légtisztító!

A Xiaomi Air Purifier, azaz légtisztító a Mijia családba tartozik, ami az okosotthonokhoz fejlesztett termékeket takarja. A legutóbbi adatok szerint több, mint 3 millió légtisztítót adott el a Xiaomi 2017-ben, ami jócskán felülmúlta a várakozásokat.

Xiaomi légtisztító

Kínában és Indiában nagyon szennyezett a levegő, így főleg ezeken a területeken fogyott nagyon, de a világ többi részén is egyre kelendőbb, mivel meglehetősen kedvező árat kapott. Gyakorlatilag a káros szennyeződéseket (baktériumok, allergének, pollenek, por, szagok) szűrik ki a levegőből, így kifejezetten hasznosak. Nem csak azoknak, akik érzékenyebbek a levegő tartalmára (pl. allergia, asztma), de azoknak is jó szolgálatot tesz, akik a lakásban terjengő portól szeretnének szabadulni.

Ebben a családban mostanra már 4 termék is megjelent:

  • Air Purifier Pro
  • Air Purifier 2
  • Air Purifier 2S
  • Air Purifier Max

Ezek között főleg teljesítmény, illetve generációs eltérés van, de létezik egyébként egy autóba szánt változat is.

A legnépszerűbb termék ezekből jelenleg a Xiaomi Air Purifier 2 változat, ami rendkívül kedvező áron elérhető, már 40 ezer Ft alatt a miénk lehet. Otthoni használatra tökéletesen elég lehet, hiszen kb. 330-380 köbméternyi levegő tud megtisztítani 1 óra alatt.

Mindezt persze nyomon követhetjük a hozzá tervezett Mi Home alkalmazáson keresztül, így láthatjuk mennyire eredményesen teszi a dolgát, illetve azt is tudjuk majd, hogy mikor érdemes újra használnunk. Ezen belül egyébként rengeteg infót kapunk, és sok dolgot állíthatunk, mint a ventilátorok sebessége, időzítés stb. Az egyik legjobb dolog, hogy pl. munkahelyünkről is irányíthatjuk, így mire hazaérünk, már tiszta levegő vár minket.

Láthatjuk a filter állapotát is, amivel számolni kell időnként, hiszen ezek elhasználódnak. Ebből egyébként több változat is elérhető, vannak olcsóbbak, de létezik aktívszenes, antibakteriális és hepafilteres is. Nagyjából 10 ezer forint körül összeggel kell számolni, a filter élettartalma pedig a használattól függ, de a legtöbb esetben kibír akár 6-12 hónapot is, ha nincs túl nagy szennyezettség.

Ha elnyerte tetszésetek a Xiaomi okos légtisztítója, akkor most akár EU raktárról (G-W-4 vagy G-W-3) is megvásárolható nagyon kedvező áron, pár napos szállítással.

Amit még tudni kell, hogy kínai csatlakozóval küldik, ezért érdemes rendelni hozzá egy 1-2 dolláros átalakítót.

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid