Így fog kinézni a Google Pixel 3a és a 3a XL

0

A múlt hét folyamán a Google egyik hivatalos felületén véletlenül feltűntek a keresőóriás régóta pletykált középkategóriás készülékeinek bizonyos jellemzői. Most pedig nem a specifikációkról, hanem a külalakról hullott le némileg a lepel, mivel kiszivárgott néhány kép, amelyeken a Google Pixel 3a és a 3a XL feszít különféle tokokban. Elöljáróban: vastag kijelző menti kávákra lehet készülni, de visszatér egy régi kedves ismerős…

Amennyiben az itt látható képek teljesen autentikusak, a két készülék nagyjából ugyanazzal a dizájnnal fog rendelkezni. Elég vastagok lesznek a megjelenítő körüli kávák, egyetlen kamera lesz elöl és hátul is, semmi jele a szenzorsziget alkalmazásának, és a mobilokon lesz fülhallgató kimenet. Hurrá! A telefonok alján USB-C port található, amelyen keresztül egyaránt zajlik majd a töltés és a vezetékes adatátvitel.

A telefonok jobb oldalán foglal helyet a hangerőszabályzó, valamint a bekapcsoló billentyű, a készülékek hátoldalán pedig ujjlenyomat-olvasóra bukkanni. A hátlap alján egy Google logó vonhatja magára a tekinteteket, már amennyiben olyan átlátszó tokot vásárolunk hozzá, mint amilyenek ezeken a képeken is láthatóak.

A korábban kiszivárgott információk alapján mindkét készülék belsejében 4 GB RAM segíti a processzor számítási munkáját, a kisebb változat képernyője 5,6 colos lesz, 2220 x 1080 pixeles felbontással. Az XL variáns megjelenítője pedig 6 hüvelykes, és 2160×1080 képpontot sorakoztat fel.

A Google középkategóriás készülékeiben minden bizonnyal eltérő kapacitású akkumulátor teljesít majd szolgálatot, de erről pontos adatokat még nem tudni. A Google Pixel 3a és 3a XL várhatóan a következő hónapban kerül bemutatásra a Google 2019-es I/O konferenciáján, amelyet május 7-én tartranak.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid