Augusztusban jöhet a Samsung Galaxy Note 10 Pro is

0

A Samsung az utóbi időben “+” jelzővel látta el a csúcsmobiljai nagyobb verzióit, a Note 10 széria esetében azonban egy új jelölést alkalmazhatnak.

A legutóbbi hírek szerint alapvetően két Note 10 modell jön augusztusban. Az alap Galaxy Note 10 egy 6,28 colos kijelzőt kaphat, míg a Note 10 Pro egy 6,75 colos megjelenítővel büszkélkedhet. A két mobil nagyrészt megegyezik majd hardveresen, de lehetséges, hogy lesz 1-2 dolog, amit csak a nagyobb modell kap meg.

Korábban azt is lehetett olvasni, hogy összesen négyféle Note 10 jön, és valószínűleg ennek is van valóságalapja, ugyanis minkét verzióból érkezhet 5G-s variáns.

Amit még tudunk, hogy az alap Note 10 az SM-N970 modellszámot viseli, míg a nagyobb Note 10 Pro az SM-N975 jelölést kapta. Az SM-N971 és az SM-N976 pedig az 5G-s kiadások lehetnek.

Galaxy Note 10 koncepció (forrás: PhoneArena)

Egyébként olyan túlzottan sok újításra nem számítunk az S10 szériához képest, de azért biztosan lesz pár extra. Az S Pen ugyebár alap, de időszerű lenne egy komolyabb gyorstöltést is bevezetnie a Samsungnak, és kamerában is lenne mit újítani, hiszen a konkurencia nem csak felzárkózott, de biznyos szempontból már le is hagyta őket, elég csak a P30 Pro éjszakai fotóira vagy optikai zoomjára gondolni, de említhetnénk akár a tavalyi Pixel 3 modelleket is.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid