Már tesztelik az új EMUI 9.1-et a Huawei Mate 20 szérián

0

Ki ne szeretne frissítést kapni, hiszen nem csak megújult felületet, de rendszerint újabb funkciókat is tartogathat mobilunk számára. A Mate 20 telefonok tulajdonosai is izgatottan várhatják a következő EMUI-t, hiszen már a béta verzió tesztje zajlik.

Az EMUI 9.1-es verziója a Huawei legújabb szériáján debütált, így eddig csak a P30-on és a P30 Prón csodálhattuk meg az új felületet. A szoftver természetesen Android 9.0-ra épül, és optimalizált teljesítményt, új fájlrendszert, finomított gesztusvezérlést és frissített ikonokat kínál többek között.

A napokban azonban a Mate 20 család is elkezdett ismerkedni az új rendszerrel, hiszen elindult az EMUI 9.1 bétatesztelése. A szoftver a Mate 20, a Mate 20 Pro, a Mate 20 X és a Mate 20 RS készülékeket érinti.

A béta verzió kipróbálásának feltétele, hogy ne legyen rootolva a mobil, és legalább 6GB szabad tárhellyel kell rendelkeznie. Általános vélemény, hogy amennyiben függünk a mobilunktól, úgy nem biztos, hogy érdemes belevágni, hiszen ki tudja, milyen problémákat rejt még magában a dolog, így inkább csak a vállalkozó szellemű felhasználóknak javasolják a próbát. Persze ez egyelőre minket nem annyira érint, hiszen egyelőre csak Kínában indult meg a béta teszt.

Az EMUI 9.1 újításairól ezen a linken olvashattok bővebben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid