Így fog kinézni a Samsung hajlítható okostelefonja

0

Még a hajlított kijelzők sem váltak általánossá, de a Samsung már a következő nagy durranáson dolgozik, ami a hajlítható okostelefonok eljövetele lesz. Az első ilyen mobilnak már idén meg kellett volna érkeznie egyes hírek szerint, de december 31-ig ez már szinte biztosan nem fog megtörténni. Az viszont már most kiderült, hogy hogyan nézhet majd ki a Project Valley kódnéven futó masina, ugyanis feltűnt a készülék néhány renderképen.

Egy szabadalmi bejelentésnek köszönhetően három renderkép, illetve egy vázlat bukkant fel, amelyeket alább meg is lehet tekinteni, és természetesen a szóban forgó készüléket ábrázolják.

samsung-galaxy-x-patent-c

Alapjaiban véve a flip mobil koncepciója látszik Lázárként feltámadni ebben a telefonban, de természetesen egy teljesen újszerű megoldásról van szó.

samsung-galaxy-x-patent-d

A zsanér, ahol a mobil elhajlik, erősen emlékeztet a Microsoft Surface Book megoldására. Ez többek között azt is jelenti, hogy a két rész összecsukva nem lesz párhuzamos egymással.

Az alábbi vázlaton láthatjuk elől a klasszikus Home gombot, a két szintén jól megszokott kapacitív vezérlőgomb társaságában.

samsung-galaxy-x-patent-a

Ami érdekes, hogy a Vissza mellett feltűnik egy Menü gomb is, ami évekkel ezelőtt nyugdíjba vonult. Ez csak azért említésre méltó, mert arra utal, hogy a Samsung már nagyon régóta dédelgeti ezt az elképzelést.

samsung-galaxy-x-patent-b

A kijelző képaránya úgy látszik, hogy 21:9 lesz, vagy valami ehhez közel álló. A telefon a Galaxy X végleges név alatt debütálhat 2017-ben.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid