Hasznos újításokat hoz a Sony Android 7.0-s felülete

0

Ha valaki esetleg nem tudná, a Sony-nak van egy “Concept for Android” programja, amelynek keretein belül a rajongók egy része élesben tesztelheti a gyártó legújabb béta szoftverét. Nem titok, hogy már javában készül az Android 7.0 az Xperia X modellekre, és egyesek már ki is próbálhatták a rendszert.

Néhány szerencsés felhasználó már megkapta az Android 7.0-t, és ezzel együtt a Sony legújabb felületét az Xperia X szériába tartozó készülékére. Az első beszámolók alapján megkapják a mobilok a Nougat megújult értesítéseit, amelyek többek között már azonnali válaszlehetőséget is biztosítanak egyes appok esetében. Nem maradt ki a több ablakos mód sem, ami sok esetben jól jöhet, bár inkább csak nagyobb kijelzőnél praktikus.

sony-concept-for-android-xperia-x-android-7-0-nougat

A béta szoftver tartalmaz továbbá egy inTouch nevű alkalmazást is, amellyel közvetlenül fel lehet venni a kapcsolatot a Sony fejlesztői csapatával.

A béta program egyébként Európában érhető el, a részvételhez a Concept Installer appot kell letölteni a Play Áruházból, de azt nem tudjuk, hogy Magyarországon működik-e a dolog.

forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid