Így teljesített a strapateszten a Samsung Galaxy S22 Ultra

0

A Samsung Galaxy S22 Ultra nem éppen egy filléres befektetés, így aztán abszolút indokolt kíváncsiság vezérli azokat, akik próbara teszik annak tűrőképességét. Zack Nelson, a népszerű YouTube-videós is pontosan így tett, megkínozta a készüléket pengékkel, öngyújtóval, és persze azt is megvizsgálta, mennyire hajlik meg a telefon teste, ha megfeszítik azt.

A megjelenítő védelmét Gorilla Glass Victus+ szavatolja, amit a Samsung igen nagy erőkkel reklámoz. Az üveg a szokott módon, a Mohs-féle keménységi skála hatodik fokán kezd el sérülni, a karcok pedig csak mélyebbek lesznek a hetedik szinten. A készülék oldalsó kerete fémből készült, ez is a papírforma szerint karcolódik, amikor a telefonszervizesből videóssá avanzsálódott szaki a rozsdamentes acélból készült szerszámával gyötörni kezdi azt.

A gombok és az S Pen vége is fémből van, és ugyanúgy bírják a kiképzést, mint a keret. A mobil mellé dedikált tollat, melyet a Galaxy Note szériától örökölt az S22 Ultra, szintén nem kímélte szakemberünk, aki kettétöri azt, csak hogy lássa, milyen mágia rejtezik a belsejében. Csak erős idegzetűeknek!

A penge a hátlapot is ugyanúgy karcolja, mint a képernyőt, nincs nagy változás ezen a téren a korábbi generációkhoz képest. Az öngyújtós próbának kevés gyakorlati értelme van, de legalább az még kiderül, hogy a megjelenítő alatti ujjlenyomat-olvasó a karcok ellenére is működőképes marad.

A Samsung Galaxy S22 Ultra a hajlítás próbáján sem bukik el, nem sikerül kézi erővel eltörni vagy meghajlítani, ellentétben a szintén nemrég tesztelt OnePlus 10 Próval. Mondhatjuk, hogy a dél-koreai cég csúcsmobilja túléli a strapatesztet, és tisztességgel, az árához méltó módon teljesít, de ennek ellenére a tok, a fólia továbbra is melegen ajánlott a méregdrága okostelefon mellé.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid