Ilyen képeket lő a Xiaomi Mi 10 Ultra a 120x-os zoommal

0

A Xiaomi Mi 10 Ultra azonnal a DxOMark fotós toplistájának élére ugrott, ugyanis az eddigi legmagasabb, 130 pontos eredményt érte el a hátlapi kamerákkal. Ezek között van egy periszkópos telefotó kamera is, ami valóban elképesztő nagyításra képes.

A 48 MP-es telefotó kamera 5x optikai és legfeljebb 120x digitális zoomra képes. Íme egy példa, hogy ez mit is jelent a valóságban:

Nyilván teljes nagyításnál már sokat romlik a minőség, de azért használható valamennyire a végeredmény, és olyan részletek bukkannak elő, amelyek a normál kamerával vagy szabad szemmel már nem érzékelhetők. Nagyobb felbontásban itt találod a képeket.

A DxOMark egyébként más “zoom bajnok” mobilokkal is összevetette a Mi 10 Ultrát, és nem vallott szégyent, sőt, a Galaxy S20 Ultránál határozottan jobban teljesített, és a Huawei P40 Prónak is feladta a leckét.

Egy másik példa:

Persze, tudjuk, a DxOMark pontszáma nem jelent sokat, de azért tényleg elég brutális lett a Xiaomi Mi 10 Ultra kamerája, és nem csak a telefotó szenzor, hanem a többi is, különösképpen a hatalmas méretű, 1/1,32 colos, 48 MP-es fő érzékelő.

Ez is érdekelhet:

Via GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid