Lapos kijelzővel jön a Samsung Galaxy S20 Fan Edition

0

Korábban e hónap folyamán kiszivárgott egy kép a Samsung Galaxy S20 Fan Edition-ról, amelyen jól látható, hogy a készüléknek teljesen lapos képernyője lesz. Most @OnLeaks és a Pricebaba összefogásának köszönhetően napvilágra került néhány CAD-render is, amelyek megerősítik ezt az információt.

A kijelző képátlója valahol 6,4 és 6,5 hüvelyk között lesz, ami azt jelenti, hogy a készülék a Galaxy S20 és az S20+ közé eshet, már ami a megjelenítő méretét illeti. Az előlapi kamera a kijelző felső részén középre igazítva, egy kivágásban foglal helyet. A térbeli jellemzőket illetően a Samsung Galaxy S20 Fan Edition teljesen ugyanakkora lesz, mint az S20+, ez a némileg vastagabb képernyő körüli kereteknek köszönhető. A 161 x 73 x 8 mm-es telefon belsejében ugyanúgy 4500 mAh kapacitású akkumulátor végzi majd a hardveres komponensek energiaellátását.

A mobilt korábban tesztelték a Geekbench nevű szintetikus tesztalkalmazás segítségével, így már tudjuk, hogy Snapdragon 865 helyett a házon belül fejlesztett Exynos 990 lapkakészlet kerülhet a belsejébe, legalábbis egyes piacokon. Hogy azért örömteli hírek is legyenek, Ice Universe, az ismert és eddig megbízhatónak bizonyult szivárogtató szerint a kijelzőnek 120 Hz-es lesz a képfrissítési rátája, és az sem hangzik rosszul, hogy a külső burkolat az IP68 minősítésnek megfelelően állja majd az elemek csapásait.

A hátoldalon található kamerakészlet 12 megapixeles elsődleges, valamint szintén ugyanekkora felbontással dolgozó ultraszéles látószögű kamerákat fog használni, pontosan úgy, ahogyan a Galaxy S20 és S20+ esetében már láthattuk. A harmadik érzékelő pedig egy 8 megapixeles 3x telefotó modul lesz, legalábbis korábbi pletykák szerint.

A koreai illetőségű The Elec médiaorgánum értesülései szerint a Samsung Galaxy S20 Fan Edition-t valamikor októberben mutathatják be, és nagyjából 760 dollárnak megfelelő összegért lehet majd beszerezni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid