Xiaomi Mi 10 Ultra és Redmi K30 Ultra – Lesz nemzetközi (Global) verzió?

0

A Xiaomi elég ütős termékeket mutatott be a minap, a Mi 10 Ultra és a Redmi K30 Ultra remek telefonok lettek, a Mi TV LUX OLED Transparent Edition pedig a világ első átlátszó kijelzős tévéje, ami tömeggyártásba kerül. De vajon ezek megjelennek a nemzetközi piacokon is? Van némi remény!

Most alapvetően a két telefonról lesz szó, mert a tévé nagy valószínűséggel csak Kínában jelenik meg igen korlátozott mennyiségben.

A bemutató után felröppentek a hírek, amelyek szerint sem a Xiaomi Mi 10 Ultra, sem a Redmi K30 Ultra nem lesz kapható Kínán kívül. Nem sokkal később viszont reagált erre a Xiaomi vezető termékmarketing menedzsere, és a Twitterre írt posztja szerint még nincs döntés erről, tehát van remény.

A bejegyzés szerint rengetegen érdeklődnek a frissen bemutatott termékek nemzetközi forgalmazása iránt, és bár egyelőre nincsenek konkrét tervei a Xiaominak, érdemes lesz figyelni a híreket. Vagyis egyáltalán nincs kizárva egy európai megjelenés a későbbiekben.

A Xiaomi Mi 10 Ultra a vállalat eddigi legdurvább csúcsmobilja, 120 Hz-es kijelzőt, 120x-os maximális zoomot és 120W-os gyorstöltést kapott, csak hogy néhányat említsünk a kiemelkedő jellemzők közül. A készülék, ha kapható lesz nálunk, akkor valószínűleg ugyanezen a néven kell majd keresni, a Redmi K30 Ultra viszont lehetséges, hogy a Poco brand alatt jut majd el hozzánk (Poco F2 Ultra?).

Az átlátszó tévé és a Ninebot gokart pedig inkább csak érdekességek, ezeknél minimális az esély a globális verzióra.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid