Ilyen lehet a Huawei Mate 50 Pro külseje

0

A kereskedelmi tiltások és más nehézségek sajnos megakadályozták a Huawei Mate 50 sorozat tavalyi debütálását. A kínai gyártó ennek ellenére nem adta fel, egy vezető munkatársuk februárban meg is erősítette, hogy a készülékek valamikor meg fognak jelenni. Azt sajnos nem árulta el, hogy erre mégis mikor kerülhet sor, de most egy friss szivárgásnak köszönhetően a Mate 50 Pro formatervéről alkothatunk egy előzetes képet.

Az itt látható renderelt képeket tokokat gyártó cégek készítették, a segítségükkel lehet némi elképzelésünk a Huawei Mate 50 Pro dizájnja kapcsán.

Mint látható, a gyártó továbbra is egy kör alakú kameraszigetbe szeretnél foglalni a képrögzítő egységeket, ám a korábbi dupla gyűrűs kialakítás eltűnhet, és idén már Leica márkajelzés sem kerül a prémium okostelefon hátoldalára.

Mondjuk már a Huawei P50 Pocket-en sem volt ilyesmi, viszont a kamerákra eddig még nem érkezett panasz, vagyis a kínai gyártó külsős partnerek nélkül sem felejtette el, hogyan kell igényes képrögzítő modulokat fejleszteni.

Kevés információ áll rendelkezésre a Mate 50 sorozatról, de a még mindig érvényben lévő tiltások miatt valószínűleg egy csúcskategóriás lapkakészlet LTE modemmel szerelt változata hajtja majd a mobilokat, pontosan úgy, mint a P50 Pro esetében.

Mondjuk a Huawei egyik partnere megoldást talált arra, hogy egy tartozék, egészen pontosan egy tok segítségével 5G kompatibilissé tegyék gyártó készülékeit, igaz, egyelőre csak a P50 Pro-hoz van ilyen kiegészítő.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid